DFDS Lisco
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

DFDS Lisco

DFDS Lisco tilbyr regelmessige passasjer- og fraktfergeruter over Østersjøen, som forbinder Litauen, Tyskland, Sverige, Latvia og Russland.

Selskapet opererer under merkenavnet DFDS Seaways og tjenesten ble opprettet etter overtakelsen av et litauisk rederi i 2001, og gikk under navnet Lisco Baltic Service frem til 2006. Etter dette endret de navn til DFDS Lisco.

DFDS Lisco har en flåte med 6 velutstyrte skip: Maxima, Optima, Baltic Amber, Patria, Kaunas og Vilnius. Alle skipene er tilrettelagt for å gi maksimal komfort, og en førsteklasses cruiseopplevelse. Ombord finner du et stort utvalg av overnattingsmuligheter, inkludert komfortable lugarer med havutsikt og et bredt utvalg av fasiliteter. Båtene har en selvbetjent restaurant og à la carte-restaurant, bar, lekeområde for barn og taxfree-butikk.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign DFDS Lisco seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

DFDS Lisco kundeanmeldelser

 • "fin reise"

  bra mat

  Les mer Les mindre
 • "Helt ok"

  Eneste minus er får få lugarer..:/

  Les mer Les mindre
 • "Tur fra Paldiski til Kapelskär"

  På denne avgangen fredag 05.07, var det lite vogntog vestover. Da ble det god plass for oss med små biler Jeg benytter denne ferja fordi den dekker mine behov for transport Sverige- Estland t /r. Det ingen partyferje, takk for det, maten er god og rikelig. Mannskapet er der og gjör etter min mening en god jobb. Jeg har ingenting å klage på. Når det gjelder hvem jeg vil anbefale denne ruta for, vil være at jeg får høre om noen som har tenkt seg til Estland med bil/motorsykkel. Jeg er pensjonist, daglige kolleger er historie.

  Les mer Les mindre
 • "Færge klaipeda - karlshamn"

  Fin tur

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.