DFDS Lisco

DFDS Lisco tilbyr regelmessige passasjer- og fraktfergeruter over Østersjøen, som forbinder Litauen, Tyskland, Sverige, Latvia og Russland.

Selskapet opererer under merkenavnet DFDS Seaways og tjenesten ble opprettet etter overtakelsen av et litauisk rederi i 2001, og gikk under navnet Lisco Baltic Service frem til 2006. Etter dette endret de navn til DFDS Lisco.

DFDS Lisco har en flåte med 6 velutstyrte skip: Maxima, Optima, Baltic Amber, Patria, Kaunas og Vilnius. Alle skipene er tilrettelagt for å gi maksimal komfort, og en førsteklasses cruiseopplevelse. Ombord finner du et stort utvalg av overnattingsmuligheter, inkludert komfortable lugarer med havutsikt og et bredt utvalg av fasiliteter. Båtene har en selvbetjent restaurant og à la carte-restaurant, bar, lekeområde for barn og taxfree-butikk.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign DFDS Lisco seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre