Kiel til Klaipeda Ferge

Kiel Klaipeda fergeruten knytter Tyskland med Litauen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Kiel Klaipeda fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kiel - Klaipeda Fergeselskaper

  • DFDS Seaways
    • 7 Ukentlige Avganger 20 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kiel Klaipeda priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kiel Klaipeda ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kiel Guide

Kiel er hovedstaden og den mest folkerike byen i den nordlige tyske staten Slesvig-Holsten, og ligger omkring 90 km nord for Hamburg. Byens havn er blitt en viktig havn for både kommersielle og private fartøyer på grunn av plasseringen sin på den sørvestlige kysten av Østersjøen, og sørøst for den jyske halvøya i Danmark. Kieler Woche, som byen er vert for hvert år, er kjent over hele verden og består av en rekke internasjonale kappseilaser.

Nikolaikirch (Nikolai-kirken) fra det 13. århundret, er den eldste bygningen i byen, og har en skulptur av Ernst Barlach for det. Byen som har en rekke parker og sjøer, er den største shopping reisemål i regionen. Holstenstrabe i byen er en av de lengste shoppinggatene i Tyskland.

Kiels travel havn har omkring 50 avganger om uken til reisemål i Danmark, Sverige og Litauen. Havnen har tre passasjerterminaler med gode fasiliteter.

Klaipeda Guide

Byen og havnen Klaipeda er Litauens eneste havn og derfor er byens historie og velstand forbundet med havet. Populære attraksjoner i byen inkluderer Sea Festival og de halvårlige Tall Ships kappseilaser og hav museet. Besøkender til byen vil merke at det er en ganske blåsende by som opplever mange storme i løpet av året som er karakterisert av havbris fra april til september og storme om høsten og vinteren. Det er helle ikke ualminnelig at snø faller om høsten og vinteren, og kan noen ganger lamme byen, men havnen forblir heldigvis hovedsakelig isfri.

Klaipeda havn ligger i den sørvestlige delen av byen og tilbyr passasjertjenester til Kiel og Karlshamn.