Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2936 ruter og 678 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Litauen

Litauen er karakterisert av avrundet fjell og flate daler, som er blitt skapt under ibreenes langsomme tilbaketrakning i slutten av den siste istiden. Landet er det største av de tre baltiske landene, og har over 7000 elver, som forsyner skoger og omkring 3000 purker.

Sammen med Estland og Latvia har Litauen etter kommunismens fall opp gjennom 1990, tiltrukket mange turister, som ønsker å oppleve den tidligere østblokkens særlige kulturen på tett lag. Litauen bærer stadig på godt og ondt preg av de mange år under Sovjetunionens innflytelse, men dette er et interessant og sjarmerende land, som man ikke kan unngå å falle for.

Dets befolkning er kjent for sin åpenhet og varmhjertelighet, og besøkende vil bli møtt med åpne armer. Litauen er et spennende land som rommer utallige muligheter for aktiviteter og utflukter.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • TT Line
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris

Litauen anmeldelser

 • "Calais overfart"

  Forsinket på grunn av været, men det er uunngåttlikt. Oppgradert til Sea View Lounge, og kan anbefale det til alle. Behagelig, gratis kaffe osv. Det var dårlig å bli parkert med en Peugeot 2008 midt imellom lastebiler, så kunne ikke komme tilbake til bilen. Kunne ikke engang se den! Lastebiler, som er parkert så tett på hverandre gjør det umulig å gå mellom, kanskje til og med likefrem farlig. Det var ingen hjelp fra personalet overhodet. Var mye stressende. Ventet i siden på at lastebilene flyttet seg, da en av de ansatte sa at jeg skulle skynde meg! Utrolig! Første gang det er skjedd, så vil fremdeles anbefale.

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk service"

  Vi kjørte faktisk 30 minutter tidlig - den tidligere båten var forsinket, slik at DFDS rykket oss til den, da den seilte. Fantastisk fish and chips om bord. Båten er liten, men godt lagt ut, med masse av behagelige sitteplasser. Det eneste som manglet for meg, var noen kvalitet franske varer i butikken - men hvis man ønsker en rask og lett overfart, er DFDS gode.

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Reiste 24. desember og tilbake 3. januar. Ingen av fergene var overfylte. Servicen om bord var vennlig. Ville booke igjen.

  Les mer Les mindre
 • "Calais til Dover"

  Denne fergen var ganske fornøyelig, særlig fordi den var til tiden. Personalet på bildekket er vennlig, fergen var ren og varm (svlrt kald utenfor), mat og drikke utvalg av god og sitteplassene våre var behagelige. Takk.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Litauen