Tyskland

Slik bookes ferger fra Tyskland til Litauen

Det er 3 fergeruter mellom Tyskland og Litauen med 11 avganger ukentlig. TT Line leverer 2 ruter, Travemunde til Klaipeda seiler 2 avganger ukentlig & Rostock til Klaipeda omkring 2 ganger ukentlig. DFDS Seaways leverer 1 rute, Kiel til Klaipeda som seiler 7 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Tyskland til Litauen for å sjekke informasjon.

Tyskland Litauen kart

Trykk her for kart

Ferger fra Tyskland til Litauen

Om Tyskland:

Tyskland er den største økonomiske og politiske makten i EU. Landet er beliggende i det vestlige og sentrale Europa, med Berlin som hovedstad og største by.

Tyskland er et stort og varierende land med mange historiske regioner, en avslappende atmosfære og kultur internasjonalisme. Mangfoldigheten dens vises også i Tysklands landskap, med kystlinje i nord og Alpene i sør.

Om Litauen:

Litauen er et baltisk land i nord Europa, omkranset av Latvia, Hviterussland, Polen og en russisk enklave Kaliningrad Oblast, med en vestkyst på Østersjøen.

Litauen er den største av de tre baltiske statene, men kystlinjen dets er den koreste blant Østersjøens lande. Som sine baltiske naboer, har Litauen svært mye å by på for naturelskere; fra tette skoger og bakker til vakre blå sjøer og elver.