Rostock til Klaipeda Ferge

Rostock Klaipeda fergeruten knytter Tyskland med Litauen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 24 timer 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rostock Klaipeda fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rostock - Klaipeda Fergeselskaper

  • TT Line
    • 3 Ukentlige Avganger 24 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rostock Klaipeda priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rostock Klaipeda ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rostock Guide

Den tyske byen Rostock ligger i Mecklenburg Vorpommern-regionen i Nord-Tyskland, ved elven Warnow. Byens sentrum ligger rundt 12 km sør for Østersjøkysten. En av de populære attraksjonene i denne byen er Neuer Markt og det gotiske rådhuset som ble bygd på 1200-tallet. På 1900-tallet ble fasaden på rådhuset forandret og det ble lagt til en bankettsal. Det er også flere gavl hus i denne byen som er fra 1400- og 1500-tallet som har blitt restaurert. Byen hadde en rekke hus som var i hanseatisk stil, men disse ble bombet i et luftangrep i 1942. I byen finner du en av verdens eldste universitet, Universitet i Rostock som åpnet i 1419. Havnen i Rostock er Tysklands største, og har blitt en av Europas viktigste havner etterhvert, på grunn av de gode forbindelsene til både Trelleborg i Sverige ( 5 timer og 45 min) , Gedser i Danmark ( 2 timer) og Hank i Finland ( 22 timer ). Det er også gode veiforbindelser fra Rostock og videre inni Europa. Når du ankommer Rostock vil du finne alt ifra gode kafeer, restauranter, shoppingområder og steder der du kan veksle penger.

Klaipeda Guide

Byen og havnen Klaipeda er Litauens eneste havn og derfor er byens historie og velstand forbundet med havet. Populære attraksjoner i byen inkluderer Sea Festival og de halvårlige Tall Ships kappseilaser og hav museet. Besøkender til byen vil merke at det er en ganske blåsende by som opplever mange storme i løpet av året som er karakterisert av havbris fra april til september og storme om høsten og vinteren. Det er helle ikke ualminnelig at snø faller om høsten og vinteren, og kan noen ganger lamme byen, men havnen forblir heldigvis hovedsakelig isfri.

Klaipeda havn ligger i den sørvestlige delen av byen og tilbyr passasjertjenester til Kiel og Karlshamn.