Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Litauen

Det er 2 fergeruter mellom Sverige og Litauen med 13 avganger ukentlig. TT Line leverer 2 ruter, Karlshamn til Klaipeda seiler 4 avganger ukentlig & Trelleborg til Klaipeda omkring 2 ganger ukentlig. DFDS Seaways leverer 1 rute, Karlshamn til Klaipeda som seiler 7 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Sverige til Litauen for å sjekke informasjon.

Sverige Litauen kart

Trykk her for kart

Ferger fra Sverige til Litauen

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Litauen:

Litauen er et baltisk land i nord Europa, omkranset av Latvia, Hviterussland, Polen og en russisk enklave Kaliningrad Oblast, med en vestkyst på Østersjøen.

Litauen er den største av de tre baltiske statene, men kystlinjen dets er den koreste blant Østersjøens lande. Som sine baltiske naboer, har Litauen svært mye å by på for naturelskere; fra tette skoger og bakker til vakre blå sjøer og elver.