Trelleborg til Klaipeda Ferge

Trelleborg Klaipeda fergeruten knytter Sverige med Litauen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Trelleborg Klaipeda fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Trelleborg - Klaipeda Fergeselskaper

  • TT Line
    • 2 Ukentlige Avganger 17 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Trelleborg Klaipeda priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Trelleborg Klaipeda ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i den sørlige delen av Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til når den ble gitt som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar fra den danske kongefamilien i 1257. Danskene tok etterhvert tilbake byen, og den ble under dansk herredømme til 1658. Trelleborg ble en industriby på slutten av 1800-tallet, og denne industrialiseringen har spilt in viktig rolle i utviklingen av byen. Byen er populær både blant svenske og tyske turister. De tyske turistene kommer på fergene fra Rostock, Sassnitz og Travemünde i Lübeck. Allerede i 1897 var det ferger som la til kai i denne byen, og i 1962 ble Travemünde- ruten etablert. Fergene transporterer både passasjerer på dagsturer, familier på bilferie og vogntog som er på vei gjennom Europa. I 1917 reiste Lenin på fergeruten Sassnitz til Trelleborg på vei fra eksillivet, for å lede revolusjonen i Russland.

Klaipeda Guide

Byen og havnen Klaipeda er Litauens eneste havn og derfor er byens historie og velstand forbundet med havet. Populære attraksjoner i byen inkluderer Sea Festival og de halvårlige Tall Ships kappseilaser og hav museet. Besøkender til byen vil merke at det er en ganske blåsende by som opplever mange storme i løpet av året som er karakterisert av havbris fra april til september og storme om høsten og vinteren. Det er helle ikke ualminnelig at snø faller om høsten og vinteren, og kan noen ganger lamme byen, men havnen forblir heldigvis hovedsakelig isfri.

Klaipeda havn ligger i den sørvestlige delen av byen og tilbyr passasjertjenester til Kiel og Karlshamn.