Trelleborg
Klaipeda
Ferger til Litauen
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Trelleborg til Klaipeda Ferge

Trelleborg Klaipeda fergeruten knytter Sverige med Litauen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Trelleborg Klaipeda fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Sverige til Litauen
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Trelleborg til Klaipeda?

Fergetiden fra Trelleborg til Klaipeda er omtrent 17h 45m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Trelleborg og Klaipeda?

Det er 1 fergeoperatører for Trelleborg til Klaipeda, og dette er
 • TT Line

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Trelleborg til Klaipeda?

Bestill ferger fra Trelleborg til Klaipeda gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Trelleborg til Klaipeda?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Trelleborg til Klaipeda med
 • TT Line

Kan du ta med bilen din på fergen fra Trelleborg til Klaipeda?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Trelleborg til Klaipeda med
 • TT Line

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Trelleborg til Klaipeda?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • TT Line

Hva er avstanden fra Trelleborg til Klaipeda?

Avstanden mellom Trelleborg til Klaipeda er omtrent 480 nautiske mil.

Trelleborg Klaipeda Ferge anmeldelser

 • "Stort sett bra"

  Turen gikk greit men vi hadde bestilt og betalt for stoler å slappe av i men når vi kom opp og skumle sette oss lå det folk og sov i stolene våre.

  'Nils Dacke' travelled on Nils Dacke

  Les mer Les mindre
 • "BRA SERVICE"

  Bra service. Serviceinnstilte medarbeidere. Fikk veldig god hjelp av personen i infoluken på båten. Kom akkurat til stengt tax-free butikk, men personen åpnet for oss.

  'Nils Dacke' travelled on Nils Dacke

  Les mer Les mindre
 • "Swinoujscie. til Trelleborg"

  Flott overfart til Sverige og Trelleborg. Valgte utvendig lugar i front av båt. Anbefales! Det negative var at vi nesten ikke fant hvor båten lå. Langs veien var det bare merket ferge til Ystad,København og Rønne. Aldri Trelleborg. Kjørte en del rundt og spurte noen polske som aldri hadde hørt at det gikk ferge til Trelleborg ei heller en eldre taxi sjåfør som snakket bra engelsk. Vi ble sendt over til Swinoujscie med bilferien tur og retur før det gikk opp for oss at fergen gikk på samme sted som Ystad ferge. TT Line her må dere oppgradere!!! Kan settes opp et skilt med Sverige!!! Man så det heller ikke på fergekai før man kjørte helt ned til check in punkt. Traff flere i kø som var like usikre som oss.

  'Nils Dacke' travelled on Nils Dacke

  Les mer Les mindre
 • "Båt tur"

  Kjempe flott

  'Nils Dacke' travelled on Nils Dacke

  Les mer Les mindre

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i den sørlige delen av Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til når den ble gitt som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar fra den danske kongefamilien i 1257. Danskene tok etterhvert tilbake byen, og den ble under dansk herredømme til 1658. Trelleborg ble en industriby på slutten av 1800-tallet, og denne industrialiseringen har spilt in viktig rolle i utviklingen av byen. Byen er populær både blant svenske og tyske turister. De tyske turistene kommer på fergene fra Rostock, Sassnitz og Travemünde i Lübeck. Allerede i 1897 var det ferger som la til kai i denne byen, og i 1962 ble Travemünde- ruten etablert. Fergene transporterer både passasjerer på dagsturer, familier på bilferie og vogntog som er på vei gjennom Europa. I 1917 reiste Lenin på fergeruten Sassnitz til Trelleborg på vei fra eksillivet, for å lede revolusjonen i Russland.


Klaipeda Guide

Byen og havnen Klaipeda er Litauens eneste havn og derfor er byens historie og velstand forbundet med havet. Populære attraksjoner i byen inkluderer Sea Festival og de halvårlige Tall Ships kappseilaser og hav museet. Besøkender til byen vil merke at det er en ganske blåsende by som opplever mange storme i løpet av året som er karakterisert av havbris fra april til september og storme om høsten og vinteren. Det er helle ikke ualminnelig at snø faller om høsten og vinteren, og kan noen ganger lamme byen, men havnen forblir heldigvis hovedsakelig isfri.

Klaipeda havn ligger i den sørvestlige delen av byen og tilbyr passasjertjenester til Kiel og Karlshamn.


Trelleborg til Klaipeda Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/04/2024 og 21.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
TT Line 12:28 10:15 21 timer 47 minutter Fri
TT Line 12:28 10:45 22 timer 17 minutter Sol

Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.