Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Karlshamn havn

 • Med bil

  Karlshamn havn er ca. 5 km fra Karlshamn sentrum. Havnen er 149 km fra Malmø og du kan komme dertil ved at følge E22 fra Kristiansand. Efter 144 km ta til venstre mot Vekerumsvagen og deretter kjøre til Sodra Stillerydsvagen. Dette vil ta deg til Karlshamn havn.

 • Med tog

  Det er en togstasjon ca. 5 km fra havnen. Taxi fra Karlshamn stasjon (resecentrum) koster ca. 100 SEK.

 • Adresse

  Södra Stillerydsvägen 127 SE-374 93 Karlshamn

 • Karlshamn Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Karlshamn før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Karlshamn Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Karlshamn Ferge servicer

Karlshamn Guide

Karlshamn Guide

Karlshamn ligger i den sørlige delen av Sverige og er landets nest største by. Byen var en blomstrende havneby i 1800 tallet og mottok båter fra mange deler av verden. Karlshamn var senteret for kolonialvarere, produksjon av brennevin, tobakk fabrikker og smuglervarer. I midten av 1800 tallet var havnen likeledes utskipningshavn for den omfattende emigrasjonen, særlig til Amerika, som Vilhelm Moberg beskrev i sine utvandreromanene. Karlshamn er oppkalt etter den svenske konge Karl 10, Gustav som grnnla byen i 1664 etter å ha erobret Blekinge fra Danmark. Tidligere lå her en utskipningshavn for de smålandes jernverker. Etter en tids forhold var Karlshamn en moderne by med brede, rette gater, som skal heravndre vinkelrett. Byen har beholt mye av sin karakter.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.