Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Rostock havn

 • Med bil

  Følg A20/19 motorvei hele veien til Rostock havn.

 • Med tog

  Du kan komme til Rostock Central Station via det tyske jernbanenettet, og deretter fortsette med trikk nr. 4 til stopp ’Dierkower Kreuz’, så ta buss forbindelse 19 eller 21 til havnen.

 • Adresse

  Finnlines & Tallink Silja Ost-West-Str. 35, D - 18147, Rostock TT Line Am Warnowkai 8, D-18147, Rostock Scandlines Hochhaus am Fährhafen, D - 18119 Rostock

 • Rostock Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Rostock før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Rostock Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Rostock Ferge servicer

Rostock Guide

Hva er det å se i Rostock?

Rostock slik som noen andre tyske byer ble arkitektonisk ødelagt under andre verdenskrig, og byen i seg selv har ikke blitt skikkelig oppbygd etter det. Tilstrømningen av turisme har forbedret byen estetisk sett, som har gjort til at en rekke parker har blitt åpnet. Dette har gitt farge og vitalitet til omgivelsene. Stranden Warnemunde har alltid vært et populært sted for besøkende og lokalbefolkningen, spesielt i sommermånedene når det nydelige været til og med får de som soler seg til å bade i den kalde Østersjøen. Kystlinjen til Rostock er uten tvil det vakreste med stedet, her finner du restauranter, butikker og kafeer som strekkers seg til vannkanten. Dette utstråler definitivt en sjarmerende og innbydende atmosfære. Har du lyst å se andre steder enn den forfriskende havnen er Alter Strom et fremtredende område i byen. Like ved havnen kan du beundre båter og yachter som dominerer havneområdet, mens du nyter den deilige sjømaten som serveres ferskt fra vannet. Mye av den kulinariske opplevelsen er sjømat, men det finnes mange andre alternativer om du måtte ønske det.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Rostock?

Det er gode transportforbindelser rundt om i Rostock. Her er det både trikk og buss som kan transportere deg rundt, om du vil kjøre bil er det også gode forhold for det.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.