Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Travemunde havn

 • Med bil

  Hvis du kommer fra en sørlig retning via motorveien A1, følg skiltene til ’Lübeck-Travemünde-Skandinavienkai’. Dette vil ta deg til havnen.

 • Med tog

  Bruk den tyske jernbanenettet for å komme til Lübeck sentral stasjon og tilslutt deretter med lûbeck-Travemünde Skandinavienkai stasjon, som ligger ved havnen.

 • Adresse

  Zum Hafenplatz 1, D-23570 Lübeck-Travemünde

 • Travemunde Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Travemunde før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Travemunde Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Travemunde Ferge servicer

Travemunde Guide

Hva er det å gjøre i Travemünde?

Travemünde ligger på nordkysten av Tyskland og er ikke kjent som en plass du ferierer eller kommer for sol og sand. Derfor overser mange dette stedet, men blant tyskerne har byen før vært kjent som ‘Tysklands St Tropez’. Etter å ha vandret rundt i den sjarmerende kystbyen, er det lett å se hvorfor byen var en gang så populær. Stemningen som en gang var har blitt erstattet av en avslappet stemning, men det betyr ikke at det er en stille by. Her finner du barer og restauranter som du kan kose deg på. Matboder selger lokal tysk mat, og tysk øl kan du få tak i hvor som helst. Travemünde er et koselig sted for å vandre rundt og bare nyte dagen. Her får du se imponerende landemerker, fyret med den imponerende arkitekturen og Seebad museet som du kan lære mer om byens historie fra.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Travemünde?

Den beste måten å reise på er enten på sykkel eller til fots. Det er også et bussystem som har ruter i hele byen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.