Finnlines
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Finnlines

Finnlines tilbyr et stort nettverk av faste fergeruter i Østersjøen, som binder sammen Finland, Åland, Sverige, Tyskland og Russland.

Selskapet er en ledende aktør i Baltikum og Nordsjøen, og er en del av en av verdens største bedrift innen roro-skip, Grimaldi Gruppen, som også eier Minoan Lines og Grimaldi Lines. I tillegg til sjøtransport tilbyr Finnlines utmerkede havnetjenester i Helsinki og Åbo, som er de viktigste havnene i Finland.

Skipsflåten til Finnlines er moderne, men variert, og hvert skip kan imøtekomme ulike mengder passasjerer, og har en gjennomsnittsalder på bare 12 år. Hvert fartøy er spesialbygget for å kunne seile i kalde nordlige værforhold, dette sikrer komfort og sikkerhet for alle ombord.

Når du reiser med Finnlines kan du nyte en avslappet atmosfære og forvente gode tjenester og fasiliteter.

Østersjøen tilbyr mange interessante og morsomme aktiviteter for reisende i alle aldre, og med Finnlines kan du utforske den vakre naturen og spennende severdigheter som du ikke visste eksisterte.

Bruk directferries.no for å finne Finnlines sine rutetider, priser og hvordan bestille Finnlines fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Finnlines med alternative fergeselskaper.

Om bord Finnlines

Finnlines routes and ports

Finnlines kundeanmeldelser

 • "Perfect apart from the lack of clear road signs to the ferry in Naantali!"

  Everything was perfect, punctuality, competence, politeness, effectivity of services. The only and Big problem is the lack of clear road signs to the ferry in Naantali!

  Les mer Les mindre
 • "Nydelig tur"

  Vi hadde en fin tur på 8 timer,i nydelig vær. Reiste med bobil på en veldig rimelig måte. Minst dobbelt så dyrt å kjøre rundt hele Bottenviken. Etter to uker bobiltur I Finnland, var dette en god måte å komme seg hjem på.

  Les mer Les mindre
 • "Vi er veldig fornøyd og anbefalt til mange venner"

  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻❤️❤️❤️❤️

  Les mer Les mindre
 • "Fin tur!"

  Fin tur!

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.