Finnlines

Finnlines tilbyr et stort nettverk av faste fergeruter i Østersjøen, som binder sammen Finland, Åland, Sverige, Tyskland og Russland.

Selskapet er en ledende aktør i Baltikum og Nordsjøen, og er en del av en av verdens største bedrift innen roro-skip, Grimaldi Gruppen, som også eier Minoan Lines og Grimaldi Lines. I tillegg til sjøtransport tilbyr Finnlines utmerkede havnetjenester i Helsinki og Åbo, som er de viktigste havnene i Finland.

Skipsflåten til Finnlines er moderne, men variert, og hvert skip kan imøtekomme ulike mengder passasjerer, og har en gjennomsnittsalder på bare 12 år. Hvert fartøy er spesialbygget for å kunne seile i kalde nordlige værforhold, dette sikrer komfort og sikkerhet for alle ombord.

Når du reiser med Finnlines kan du nyte en avslappet atmosfære og forvente gode tjenester og fasiliteter.

Østersjøen tilbyr mange interessante og morsomme aktiviteter for reisende i alle aldre, og med Finnlines kan du utforske den vakre naturen og spennende severdigheter som du ikke visste eksisterte.

Bruk directferries.no for å finne Finnlines sine rutetider, priser og hvordan bestille Finnlines fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Finnlines med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Finnlines ruter

Finnlines kundeanmeldelser

 • "Fin tur!"

  Fin tur!

  'Irina' reiste med Finnlines

  Les mer Les mindre
 • "Behagelig og punktlig"

  Måltid inkludert

  'Bjørn Fredrik' reiste med Finnlines

  Les mer Les mindre
 • "Fin tur"

  Ikke noe luksuriøst men en fin tur for å komme fra A til B.

  'Marina' reiste med Finnlines

  Les mer Les mindre
 • "Positivt overrasket"

  Lett å manøvrere på bookingsiden, og buffet med kaffe og dessert var inkludert. Vi ble tilbudt strøm på bobilen under overfarten som tok 5 timer. Presis avgang og ankomst.

  'Gudmund' reiste med Finnlines

  Les mer Les mindre