Naantali til Langnas Ferge

Naantali Langnas fergeruten knytter Finland med Åland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Finnlines. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Naantali Langnas fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Naantali - Langnas Fergeselskaper

  • Finnlines
    • 14 Ukentlige Avganger 4 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Naantali Langnas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Naantali Langnas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Naantali Guide

Den finske byen Naantali ligger i den sørvestlige delen av landet, og er nok et av de viktigste turistmålene i Finland. Byens nærhet til Turku, regionens administrative senter, skjærgården og blandingen mellom by og land, er alt med på å forbedre byens popularitet med besøkende. Byen er preget av den gamle bydelens smale gyter, det vakre blomstrende display i Kultatanta hage og presidentens sommerhus.

Bilferger seiler hele året opp til tre ganger daglig mellom Sverige og Naantali. Det er også fergeservicer til og fra Ålandsøyene hver dag mellom mandag og fredag.

Langnas Guide

Langnas er en by i Finland som ligger på den østlige siden av Lumperland. Silja Line bygget en fergeterminal i byen i begynnelsen av 1960ene, som ble fjernet i 1993, bare for å bli erstattet av en ny terminal i 1999. Den nye terminalen ble bygget for å imøtekomme de store cruise fergene som seiler på Stockholm - Turku ruten og brukes som et alternativ til Mariehamn havn. Den eldste overlevende kirken i området, og en populær attraksjon, er Lumperland kirke, som er dedikert til St Andrew og går tilbake til 1720.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Stockholm og Turku.