Naantali til Kapellskar Ferge

Naantali Kapellskar fergeruten knytter Finland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Finnlines. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Naantali Kapellskar fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Naantali - Kapellskar Fergeselskaper

  • Finnlines
    • 14 Ukentlige Avganger 8 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Naantali Kapellskar priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Naantali Kapellskar ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Naantali Guide

Den finske byen Naantali ligger i den sørvestlige delen av landet, og er nok et av de viktigste turistmålene i Finland. Byens nærhet til Turku, regionens administrative senter, skjærgården og blandingen mellom by og land, er alt med på å forbedre byens popularitet med besøkende. Byen er preget av den gamle bydelens smale gyter, det vakre blomstrende display i Kultatanta hage og presidentens sommerhus.

Bilferger seiler hele året opp til tre ganger daglig mellom Sverige og Naantali. Det er også fergeservicer til og fra Ålandsøyene hver dag mellom mandag og fredag.

Kapellskar Guide

Den svenske byen Kapellskar ligger på Østersjøkysten ca. 90 km nord for Stockholm.
Byens havn er den nordligste av ‘Stockholms havnene', og er en av Sveriges største `kjør på- kjør av havn, og er et viktig punkt for de som reiser til Finland, Russland, Norge og de Baltiske landa.
Byen ligger i Norrtälje kommune, som er i Stockholms fylke øst i Sverige. Kommunen ble opprettet i 1971 når flere kommuner ble sammenslått og er nå den største og nordligst kommunen i Stockholm. Mange av husene i området er sommerhus, som bare er bebodd om sommeren. Dette er på grunn av at byen ligger ved Stockholms skjærgård, noe som gjør det til et populært område blant stockholmere og turister.
Det er fergeforbindelser fra Kapellskar til Finland, Estland og Åland med regelmessige ferger til Mariehamn, Naantali og Paldiski. Innsjekkingen stenger en time før avgang.