Vaasa til Umeå Ferge

Vaasa Umeå fergeruten knytter Finland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Wasaline. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Vaasa Umeå fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Vaasa - Umeå Fergeselskaper

  • Wasaline
    • 12 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vaasa Umeå priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Vaasa Umeå ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Vaasa Guide

Den finske byen Vasa ligger på vestkysten av landet og har historie som går helt tilbake til 1606. Byens navn er tatt fra kongehuset Vasa og selv om det er en finsk by, snakker mange av innbyggerene både finsk og svensk. Byen betraktes som det kulturelle senteret i regionen, siden det er ca. 20 museer, en rekke kunstgallerier og et orkester i byen. Populære arrangement i byen er Vaasa Choir Festival, Korsholm Music Festival og Jorma Panula som er en konkurranse innen
musikkdirigering. Kvarkens natursenter, Terranova er et informasjonssenter for Finlands første og eneste UNESCO-verdensnaturarvsted: Kvarkens skärgård.
Det er 8 ukentlige avganger fra Vasa til Umeå, med en overfart på ca. 4 timer.

Umeå Guide

Den svenske byen Umeå ligger helt nord i Sverige på Umeåelven.
Byen er hovedsetet for Umeå kommune og hovedstaden i Västerbotten fylke. Byen ligger ca. 600 km nord for Stockholm og ca. 40 km sør for polarsirkelen. Umeå er et senter for utdanning og forsking, med sine to universiteter og nesten 40,000 studenter. I 2014 ble byen valgt til europeisk kulturby, og en av de mest populære attraksjonene er det nye Bildmuseet. Dette museet ligger ved Umeå-elven, på Konstnärligt campus. Denne prisbelønnede bygningen har 7 etasjer med moderne kunst, fotografi, arkitektur og design.
Det er 8 avganger med ferge hver uke til Vaasa med en overfartstid på rundt 4 timer.