Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Umeå havn

 • Med bil

  Fra Sundsvall, Skelleftea og Lulea, ta rute E4 til Umeå. Umeå havn ligger i Holmlund ca. 20 km fra Umeå sentrum. Følg rute 12 fra Umeå til kysten. Veien tar deg til havnen.

 • Med tog

  Umeå togstasjon ligger 10 minutters gang fra sentrum. Det er gode togforbindelser til Umeå fra hele Sverige. For å fortsette reisen til havnen i Holmsund, ta buss eller taxi.

 • Adresse

  Umeå Hamn, 913 32 Holmsund

 • Umeå Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Umeå før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Umeå Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Umeå Ferge servicer

Umeå Guide

Umeå Guide

Umåe er den største byen i nord Sverige og en av landets nyeste og raskest voksende byer. Av byens 110.000 innbyggere er den gjennomsnittlige alder 37 år. Det blir arbeidet på å bedre Umeå – byens mål er å oppnå en befolkning på 150.000 innen år 2050. I Umeå finner man verdensklasse kunst, drama, film, industrier, musikk og forskning. Byen streber etter å tiltrekke seg flere firmaer, slå konstruksjons rekord og bli den kulturelle hovedstaden innen år 2014. Umeå har utvidet seg over flere tiår. Byen tok virkelig fat i 1965, samme år som universitetet åpnet sine dører. Det er selvfølgelig en sammenheng der. Utdanning gir ferdigheter, som tiltrekker firmaer, som til gjengjeld tiltrekker flere mennesker. I de siste 30 årene er boliger i Umeå doblet og denne ørkningen fortsetter. 700-800 nye leiligheter bygges årlig.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.