Helsingfors til Stockholm Ferge

Helsingfors Stockholm fergeruten knytter Finland med Sverige og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 ganger Uke, Viking Line 7 ganger Uke & St Peter Line servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 15 Uke overfarter på Helsingfors Stockholm overfarten mellom Finland og Sverige og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Helsingfors til Stockholm Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Finland til Sverige side.

Helsingfors - Stockholm Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 7 Ukentlige Avganger 17 t 30 min
  • Få pris
 • Viking Line
  • 7 Ukentlige Avganger 16 t 50 min
  • Få pris
 • St Peter Line
  • 1 Ukentlig Avgang 64 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Helsingfors Stockholm priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Helsingfors Stockholm ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Helsingfors Stockholm Ferge anmeldelser

 • "Unngå lugar i bunnen av skipet"

  Fin tur over til St.holm. Bra mat.

  'Alf-rune' reiste på Helsingfors Stockholm ruten med Tallink Silja på Silja Serenade

  Les mer Les mindre
 • "vår opplevelse tallik silja line"

  Vi var meget godt fornøyd med reisen med Tallik Silja line.

  'Kjell' reiste på Helsingfors Stockholm ruten med Tallink Silja på Silja Symphony

  Les mer Les mindre
 • "Topp service"

  Vi dro på tur med hele familien og en bobil. Hadde booket feil type lugar. Dette ble ordnet på et profesjonelt vis. God stemning og fin båt.

  'Kent Ove' reiste på Helsingfors Stockholm ruten med Tallink Silja på Silja Symphony

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk"

  Rein og romslig lugar. Gode restauranter og shopping.

  'Anonym' reiste på Helsingfors Stockholm ruten med Viking Line på Mariella

  Les mer Les mindre

Helsingfors Guide

Finlands hovedstad Helsingfors, ligger i Uusimaa område i den sørlige delen av landet, ved bredden av Den Finske Bukt. Byen ligger omkring 80 km nord av Tallinn i Estland, 400 km nord av Stockholm i Sverige og 300 km vest av St. Petersborg i Russland.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Helsingfors største museum, National Museum of Finland. Museet har en stor samling av historiske gjenstander, det kan dateres tilbake til forhistorisk tid og frem til i dag. Museets hjem, en borg, er også en populær attraksjon i seg selv. Helsingfors Bymuseum, det finske National Gallery og Design Museum er tre andre museer i byen, som er et besøk verdt.

Helsingfors havn, den største i Finland og den nest største i norden, har tre kjeft og 6 passasjertermianler. Det er en fergeforbindelse mellom Helsingofrs og Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallinn i Estland.

Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad og består av en rekke øyer, som er beliggende på Sveriges østkyst og er anerkjent for å være en av verdens vakreste byer.

Den moderne byen er kjent for sine design, mote og livlige natteliv, men har fremdeles klart å bevarte røttene sine i den gamle bydelen, som kalles Gamla Stan, hvor man lett kan miste seg selv i historien. Byens labyrint av brosteinsbelagte gater er basert omkring Stortoget, mens syden og øya Södermalm, byr på en konkret bohem atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og deilige havnefront.

Det er fergeforbindelser fra Stockholm havn til destinasjoner i Finland, Russland og de baltiske landene.