Helsingfors til Stockholm Ferge

Helsingfors Stockholm fergeruten knytter Finland med Sverige og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 17 timer 30 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 17 t 45 min.

Det er 7 Uke overfarter på Helsingfors Stockholm ruten mellom Finland og Sverige. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Helsingfors - Stockholm Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 3 Ukentlige Avganger 17 t 30 min
  • Få pris
 • Viking Line
  • 4 Ukentlige Avganger 17 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Helsingfors Stockholm priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Helsingfors Stockholm ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Helsingfors Stockholm Ferge anmeldelser

 • "En flott sjøreise!"

  Flott lugar, trivelige ansatte overalt! Rent!

  'Anonym' reiste på Helsingfors Stockholm ruten med Tallink Silja på Silja Symphony

  Les mer Les mindre
 • "Unngå lugar i bunnen av skipet"

  Fin tur over til St.holm. Bra mat.

  'Alf-rune' reiste på Helsingfors Stockholm ruten med Tallink Silja på Silja Serenade

  Les mer Les mindre
 • "vår opplevelse tallik silja line"

  Vi var meget godt fornøyd med reisen med Tallik Silja line.

  'Kjell' reiste på Helsingfors Stockholm ruten med Tallink Silja på Silja Symphony

  Les mer Les mindre
 • "Topp service"

  Vi dro på tur med hele familien og en bobil. Hadde booket feil type lugar. Dette ble ordnet på et profesjonelt vis. God stemning og fin båt.

  'Kent Ove' reiste på Helsingfors Stockholm ruten med Tallink Silja på Silja Symphony

  Les mer Les mindre

Helsingfors Guide

Helsinki ligger i Uusimaa regionen sør i Finland ved bredden av Finskebukta. Finlands hovedstad ligger ca. 80 km nord for den estiske hovedstaden Tallin, 400km nord for Sveriges hovedstad Stockholm og ca. 300km vest for St Petersburg i Russland. Helsinki ses på som en av de store byene i Nord-Europa og er hovedsetet for politikk, økonomi, kommersielle tjenester og kultur i landet. Populære museum i Helsinki er Nasjonalmuseet i Finland, som er Finlands største. Museet huser samlinger datert fra forhistorisk tid til nå, og ligger i et slott som er bygget i nymoderne middelalder-stil. By-museet i Helsinki, Nasjonal Galleriet og Design Museet er andre museer som er verdt et besøk. Helsinkis havn er den største i Finland og den nest største i de Nordiske landene og har tre ulike kaier og 6 ulike passasjer terminaler. Fergetjenestene går fra Helsinki til Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallin i Estland.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer på østkysten, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm er anerkjent som en av de vakreste byene i verden, og har mange pittoreske steder som er verdt å få med seg.

Den moderne byen er kjent for sine design, mote og det livlige nattelivet. Likevel har byen klart å beholde røttene sine, og dette ser du i Gamla Stan, hvor du kan gå deg bort i historie. Byen er en labyrint av brostein og omkranser Stortorget. Lengre sør finner du Södermalm som har en mer bomhemsk atmosfære med kunstgallerier, historiske hus og en fantastisk sjøfront.

Det er fergeforbindelser fra havnen i Stockholm til destinasjoner i Finland, Russland og de baltiske landene.