Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Stockholm havn

 • Med bil

  Stockholm Frihamnen brukes for ferger til/fra Norge. Fra Nortull og Roslagstull, følg skiltene til E20 og deretter skiltene til Frihamnen. Ta til venstre mot Tegeluddvägen og følg skiltene til Frihamnen terminal. Stockholm Värtahamnen brukes for ferger til/fra Finland og Estland. Fra Nortull og Roslagstull, følg skiltene til E20 og deretter skiltene til Värtahamnen. Ta til venstre mot Tegeluddvägen og etter ca. 1 km ta til venstre mot Sodre Hamnvagen og følg skiltene til Värtahamnen terminal.

 • Med tog

  Sentral stasjonen i Stockholm har gode forbindelser til og fra mange byer i Sverige og er ikke langt fra havnen gjennom metro. For Stockholm Frihamnen terminal, stå av på ’Garden’, som er ca. 500 m fra havnen. For Stockholm Värtahamnen terminal, stå av på ’Ropsten’, som er ca. 900 m fra havnen.

 • Adresse

  Frihamnsterminalen, Frihamnen, Magasin 2, 10 253 Stockholm Vartahamnen, Sodra Hamnvagen 46, 11541 Stockholm

 • Stockholm Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Stockholm før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Stockholm Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Stockholm Ferge servicer

Stockholm Guide

Hva er det å gjøre i Stockholm?

I likhet med mange skandinaviske byer er Stockholm enda mer magisk om vinteren. Det fine snøteppet i byen fremhever et mylder av naturlige farger som er med på å dekorere byen, og skaper et bilde som kunne ha vært på et postkort. Dette kommer garantert til å misunne vennene dine. Hver av de 14 øyene som hovedstaden består er alle like vakre, men Djurgården som er en del av Nationalstadsparken vinner førstepremie for estetikk. Her finner du grønne områder omgitt av ferskvann som skaper den perfekte setting for en romantisk gåtur i de vakre solstrålene av ettermiddagssolen. En del av trekkplasteret til Djurgården er at det ligger nært de ulike byområdene og det er bare en kort busstur unna til Gamlebyen. Her får du en innsikt i Stockholms historie mens du vandrer rundt i de smale og vakre brosteinsgatene. Når en by er så fantastisk som Stockholm, er det lett å falle bort i naturen og omgivelsene, men listen over ting å gjøre strekker seg mye lengre enn den grønne skogen. I byen er det en rekke museer og fotogallerier som stiller ut mange interessante bilder. Er du mer interessert i mat er K25 en mathall som tilbyr en rekke kulinariske retter, og om kvelden tilbyr Urban Deli velsmakende mat og forfriskende drinker som kan nytes på taket. Det som er ulempen med utvalget av attraksjonene er populariteten hos turister. Er du ute etter en mer rolig opplevelse, sørger Södermalm for mer avslappende omgivelser og mindre turister.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Stockholm?

Det er et effektiv buss- og togsystem i hele byen. For de som vil holde seg til sentrumsområdet, og vil ha en aktiv måte å reise rundt på, kan bysykler leies overalt i byen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.