Viking Line
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Viking Line

Viking Line leverer daglige fergetjenester mellom Sverige, Finland og Åland, samt Finland og Estland.

Opplevelsen om bord på Viking Line er kjent for å være en av de beste blant fergeselskapene, og dette gjelder ikke bare for de som har ruter i regionen i Østersjøen. De ansatte på Viking Line elsker å se fornøyde kunder, og skipene leverer rikelig med underholdning, god mat og drikke, men også gode muligheter for shopping. Det er ikke rart at over 6 millioner velger å reise med Viking Line hvert år med den luksuriøse flåten av skip som de har.

Viking Line var en pioner innenfor passasjerreiser mellom fastlands Finland, Åland og Sverige når de startet i 1959. Sammenslåingen av de tre selskapene Vikinglinjen Ab, Rederi AB Slite og Alandsfajan resulterte i det markedsledende selskapet som vi i dag kaller Viking Line. Siden denne gang har over 50 fartøy seilt under de ikoniske røde og hvite Viking Line fargene. Fergene som har vært i drift er alt fra beskjedne, brukte bilferger fra de tidligere årene til dagens imponerende og moderne skip som brukes i dag.

Bruk directferries.no for å finne Viking Line sine rutetider, priser og hvordan bestille Viking Line fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Viking Line med alternative fergeselskaper.

Alle Viking Line ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Viking Line kundeanmeldelser

 • "Sjøvegen til Finland"

  Nydelig tur med Viking Line fra Stockholm til Åbo. Satt på øverste soldekket hele turen og nøt den svenske og finske skjærgården hele veien! 

  Les mer Les mindre
 • "Veldig fin seilas"

  Vi toknturen fra Turku til Stockholm med Viking Grace. Et flott skip med utrolig variert underholdning og mattilbud ombord. En positiv overraskelse var at vi fikk levert handlevarene våre ved bilen før ilandkjøring. Jag hadde ikke tenkt å handle noe ombord på hrunn av styret med å bære alt sammen ned til bilen, men når vi fikk det levert ved bilen og prisene var gode så var det ikke noe mer å tenke på.

  Les mer Les mindre
 • "Erfaring meg Vikin line"

  Kjempe fornøyd

  Les mer Les mindre
 • "Flott reise"

  Punktlig, renslig sanitær og meget bra bufe.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.