Viking Line

Viking Line leverer daglige fergetjenester mellom Sverige, Finland og Åland, samt Finland og Estland.

Opplevelsen om bord på Viking Line er kjent for å være en av de beste blant fergeselskapene, og dette gjelder ikke bare for de som har ruter i regionen i Østersjøen. De ansatte på Viking Line elsker å se fornøyde kunder, og skipene leverer rikelig med underholdning, god mat og drikke, men også gode muligheter for shopping. Det er ikke rart at over 6 millioner velger å reise med Viking Line hvert år med den luksuriøse flåten av skip som de har.

Viking Line var en pioner innenfor passasjerreiser mellom fastlands Finland, Åland og Sverige når de startet i 1959. Sammenslåingen av de tre selskapene Vikinglinjen Ab, Rederi AB Slite og Alandsfajan resulterte i det markedsledende selskapet som vi i dag kaller Viking Line. Siden denne gang har over 50 fartøy seilt under de ikoniske røde og hvite Viking Line fargene. Fergene som har vært i drift er alt fra beskjedne, brukte bilferger fra de tidligere årene til dagens imponerende og moderne skip som brukes i dag.

Bruk directferries.no for å finne Viking Line sine rutetider, priser og hvordan bestille Viking Line fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Viking Line med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Viking Line ruter

Viking Line kundeanmeldelser

 • "Flott reise"

  Punktlig, renslig sanitær og meget bra bufe.

  'Roy' reiste med Viking Line på Rosella

  Les mer Les mindre
 • "En fergetur er en fergetur er en fergetur"

  Jeg skulle bare få fraktet meg og bilen fra Turku til Stockholm. Er fornøyd med turen. Stort skip med mange mennesker, men likevel fikk jeg ikke følelsen av å gå i kø. De av mannskapet jeg traff, mest restaurant/kafe, var hjelpsomme og raske, blide og profesjonelle. Det som imponerte mest var logostikken ved innsjekking, kjøring ombord og i land. Det gikk rimelig raskt og uten annet stress enn det jeg lagde selv. Alt i alt, en god reiseopplevelse.

  'Trygve' reiste med Viking Line på Amorella

  Les mer Les mindre
 • "Viking Line"

  Vi var alt i alt veldig fornøyd med reisen begge veier, men opplevet kanskje Grace som et bittelitt "finere" enn Amorella :) God mat, lure lekerom for barna, og populært familiedekk med lekeområde på Grace. Et ekstra pluss for betjeningen/vaktene ved avgang fra Turku - de var veldig hyggelige og service-innstilte!

  'Anita Einardotter' reiste med Viking Line på Amorella/Viking Grace

  Les mer Les mindre
 • "Sommertur"

  Hyggelig betjening på land og ombord. Fin taxfree , god mat

  'Jan Jacob' reiste med Viking Line på Rosella

  Les mer Les mindre