Viking Line

Viking Line leverer daglige fergeservicer mellom Sverige, Finland og Ålandsøyene, samt Finland og Estland.

Opplevelsen om bord med Viking Line er kjent som å være en av de beste blandt fergeselskapene, og ikke bare dem i Østersjøregionen. Viking Line nyter å se folk glade på turen, og leverer rikelig av underholdning, god mat og drikke, og gode shopping muligheter.

Med en flåte av luksus skip, er det ikke overraskende at mer enn 6 millioner passasjerer velger å reise over Østersjøen med Viking Line hvert år.

Bruk directferries.no for å finne Viking Line seilplaner, priser og booke Viking Line fergebilletter. Er du etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Bare rolig, vi sammenligner også Viking Line med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Viking Line ruter

Viking Line kundeanmeldelser

 • "Fin overført,"

  Veldig fornøyd med turen

  'Anonym' reiste med Viking Line på Viking Grace

  Les mer Les mindre
 • "Heilt grei"

  Dette var ein heilt grei tur. Fin båt. Grei taxfree og grei mat. Vi hadde ei hyggjeleg reise. Minus at informasjonen frå directferries var feil, slik at vi møtte opp lenge før vi eigentleg måtte til innsjekking - dette øydela mykje av dagen på båten av fleire grunnar. Dette har eg skrive ein eigen mail til Directferries om.

  'Isabel Jensen Grindheim' reiste med Viking Line på Amorella

  Les mer Les mindre
 • "Tur med "Gabriella""

  Ingen problemer med selve turen, alt som var problematisk var å finne veien inn i terminalen i Helsinki og få bilen på båten. I alle andre ferjehavner jeg har vært kan man komme når som helst den avtalte dagen og stille bilen i kø, og så gjøre hva man vil i byen inntil innsjekkingen starter. Her gjorde jeg (og en til)det samme, under trusel om bøter fra folket på et terminalbygg laaaangt borte. Ved innkjørselen var det ingen å spørre. Så ble det tur i fint solskinn og stille, og buffetmiddag. For meg fra Norge var nok rettutvalget noe intenst østerlandsk - en finne på en norsk ferje ville vel merke det motsatte. Og hvitvinen var utrolig god til å være i en "all inclusive" situasjon!

  'Nils' reiste med Viking Line på Gabriella

  Les mer Les mindre
 • "Flott reise"

  Vi var 4 voksne som reiste tur/retur Kapellskjær / Mariehamn. Været var nydelig , skjærgården praktfull og båten tilfredsstilte godt våre krav.

  'Anne ' reiste med Viking Line på Rosella

  Les mer Les mindre