Viking Line

Viking Line leverer daglige fergetjenester mellom Sverige, Finland og Åland, samt Finland og Estland.

Opplevelsen om bord på Viking Line er kjent for å være en av de beste blant fergeselskapene, og dette gjelder ikke bare for de som har ruter i regionen i Østersjøen. De ansatte på Viking Line elsker å se fornøyde kunder, og skipene leverer rikelig med underholdning, god mat og drikke, men også gode muligheter for shopping. Det er ikke rart at over 6 millioner velger å reise med Viking Line hvert år med den luksuriøse flåten av skip som de har.

Viking Line var en pioner innenfor passasjerreiser mellom fastlands Finland, Åland og Sverige når de startet i 1959. Sammenslåingen av de tre selskapene Vikinglinjen Ab, Rederi AB Slite og Alandsfajan resulterte i det markedsledende selskapet som vi i dag kaller Viking Line. Siden denne gang har over 50 fartøy seilt under de ikoniske røde og hvite Viking Line fargene. Fergene som har vært i drift er alt fra beskjedne, brukte bilferger fra de tidligere årene til dagens imponerende og moderne skip som brukes i dag.

Bruk directferries.no for å finne Viking Line sine rutetider, priser og hvordan bestille Viking Line fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Viking Line med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Viking Line ruter

Viking Line kundeanmeldelser

 • "Fin overført,"

  Veldig fornøyd med turen

  'Anonym' reiste med Viking Line på Viking Grace

  Les mer Les mindre
 • "Heilt grei"

  Dette var ein heilt grei tur. Fin båt. Grei taxfree og grei mat. Vi hadde ei hyggjeleg reise. Minus at informasjonen frå directferries var feil, slik at vi møtte opp lenge før vi eigentleg måtte til innsjekking - dette øydela mykje av dagen på båten av fleire grunnar. Dette har eg skrive ein eigen mail til Directferries om.

  'Isabel Jensen Grindheim' reiste med Viking Line på Amorella

  Les mer Les mindre
 • "Tur med "Gabriella""

  Ingen problemer med selve turen, alt som var problematisk var å finne veien inn i terminalen i Helsinki og få bilen på båten. I alle andre ferjehavner jeg har vært kan man komme når som helst den avtalte dagen og stille bilen i kø, og så gjøre hva man vil i byen inntil innsjekkingen starter. Her gjorde jeg (og en til)det samme, under trusel om bøter fra folket på et terminalbygg laaaangt borte. Ved innkjørselen var det ingen å spørre. Så ble det tur i fint solskinn og stille, og buffetmiddag. For meg fra Norge var nok rettutvalget noe intenst østerlandsk - en finne på en norsk ferje ville vel merke det motsatte. Og hvitvinen var utrolig god til å være i en "all inclusive" situasjon!

  'Nils' reiste med Viking Line på Gabriella

  Les mer Les mindre
 • "Flott reise"

  Vi var 4 voksne som reiste tur/retur Kapellskjær / Mariehamn. Været var nydelig , skjærgården praktfull og båten tilfredsstilte godt våre krav.

  'Anne ' reiste med Viking Line på Rosella

  Les mer Les mindre