Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Turku havn

 • Med bil

  Turku havn er 3,4 km fra Turku sentrum, 169 km fra Helsingfors og 165 km fra Tampere. Fra Helsingfors ta E18 til Turku og Tampere ta E12/E63 også E63. Når du er i Turku, følg skiltne til havnen.

 • Med tog

  Det er gode togforbindelser mellom Turku havn, Helsingfors og Tampere. Togstasjonen ligger ca. 200 m fra havnen. Stasjon platformer er tilgjengelig via glasset utenfor terminalen.

 • Med buss

  Busstasjonen ligger ved siden av togstasjonen, ca. 200 m fra havnen. En lokal buss (nr. 1) går mellom havnen og Turkus største markedsplass, Kauppatori. Det er også en god express forbindelse fra Turku havn til forskjellige byer i Finland.

 • Adresse

  Turku havn, Linnankatu 91, 20100 Turku

 • Turku Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Turku før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Turku Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Turku Ferge servicer

Turku Guide

Turku Guide

Turku ligger i sørvest Finland og regnes som en av landets eldste byene. Det er nettopp derfor Turku er et godt sted å starte sin reise hvis man ønsker et glimt inn i Finlands fascinerende historie. Dette er en vakker by og ligger idyllisk til på den glintrende skærgården. Turku antar gledelig de forpliktelser som følger når den er landets eldste by, og tilbyr et bredt utvalg av museer og historiske steder, som alle forteller om landets historie. Turku tilbyr også teater og da byen har flere utdanningsinstitusjoner er her en veletablert natteliv.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.