Mariehamn til Tallinn Ferge

Mariehamn Tallinn fergeruten knytter Åland med Estland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 9 timer 15 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 14 t 20 min.

Det er 10 Uke overfarter på Mariehamn Tallinn ruten mellom Åland og Estland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Mariehamn - Tallinn Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 3 Ukentlige Avganger 9 t 15 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Ukentlige Avganger 14 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mariehamn Tallinn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mariehamn Tallinn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstendig område under finsk suverenitet. Som resten av Åland snakker 80% av beboerne i Mariehamn svensk som hovedspråket deres. De som besøker byen vil finne de fleste butikkene og restaurantene i byen på Torggatan gågate i byens sentrum. Den lokale myndighetsbygningen finnes også her som er Självstyrelsgården . Denne bygningen huser Ålands parlament, administrasjon og rådhus. Det er en statue av Tsarinna Marie Aleksandrovna, som ga navnet til byen i 1861, som ligger på en skråning som leder inn til byen. I byen er det en rekke bygninger designet av den finske arkitekten Lars Sonck, som flyttet til Åland som barn. Bygninger som han tegnet inkluderer kirken i Mariehamn, hovedbygningen til Åland Maritime Skole og rådhuset. Alt ble bygget i første del av 1900-tallet. Hilda Hongell konstruerte også flere bygninger, selv om det bare er noen få som står igjen. Mariehamn ligger på en halvøy og har to havner, en på østbredden og en på vestbredden. Begge havnene er isfrie stort sett hele året, og blir ikke påvirket av tidevannet. Havnen som ligger vest er en internasjonal havn som har daglige avganger til Sverige, Estland og Finland. Havnen som ligger øst er en av de største havnene for fritidsbåter i Skandinavia.

Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og den største byen i landet. Hovedsetet for industri og regionalpolitikk ligger her. De som besøker byen kan nyte det kulturelle som byen har å tilby. Byen ble grunnlagt tidlig på 1200-tallet, og mange aspekter ved byen er fra middelalderen, spesielt gamlebyen som er listet som UNESCO World Heritage Site. Her finner du en labyrint av brosteinsbelagte gater, smug, kirkespirer, tårn og fort. Toompea området har en del usedvanlige landemerker som inkluderer Toompea Slott og Alexander Nevsky katedralen som er en viktig ortodoks bygning. En annen populær attraksjon er rådhuset fra 1200-tallet som du kan se utover hele Raekoja Plats fra, og en spire som har en ikonisk bronsestatue av en ung gutt som vokter byen, han er kjent som ‘Gamle Thomas’