Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Tallinn havn

 • Med bil

  Tallinn havn er ca. 0,8 km fra sentrum. Havnen er godt skiltet fra alle retninger.

 • Med tog

  Tallinn toge forbinder med Moskva og St. Petersburg. Fra togstasjonen, ta metro 1 og 2 til havnen, eller du kan gå, hvilket tar ca. 10 minutter.

 • Parkering

  Det er parkering i havnen.

 • Adresse

  Tallink Silja, D Terminal, Uus-Sadam, 10120 Tallinn

 • Tallinn Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Tallinn før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Tallinn Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Tallinn Ferge servicer

Tallinn Guide

Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og landets hovedhavn. Byen ligger på den nordlige kysten til Østersjøen. Den er blitt formet av nesten et årtusen med utvendig påvirkning. Tallinns navn kommer fra raani linnus, som betyr ’dansk fort’ og dette minner om at byen ble grunnlagt av danskene i begynnelsen av 1300 tallet. Siden da har den politiske kontrollen nesten alltid vært i hendene på utlendingene; tyskere, svenskere og russere. Tyskene har utvilsomt hatt den største innflydelse på byen – Tallinn var en av de ledende byene i Hanseatic ligaen, den tysk-dominerte unionen av baltiske handelsbyer, og i lang tid var byen kjent under sitt tyske navn, Reval. Selv da Estland ble kontrollert av svenske konger, ble dens offisielle liv styrt av tyskel adel og dets handel styrt av tyske kjøpmenn.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.