Eckerö Line

Eckerö Line opererer fergeoverganger mellom Finland og Estland, på den populære ruten Helsinki-Tallinn, over Finskebukta.

Eckerö Line er del av Rederiaktiebolaget Eckero-gruppen, og ble grunnlagt i 1995. Dette var for å imøtekomme kravene til en rask rute mellom Finland og Estland. Eckero Lines M / S Finlandia tar deg over bukta på bare litt over to timer. M/S Finlandia har 6 restauranter, to butikker og kurs/konferanse- fasiliteter. Skipet kan transportere 2000 passasjerer og 650 kjøretøy.

Hele Eckero-konsernet oppfyller strenge miljøstandarder, og M / S Finlandia er en av de banebrytende fartøyene. De bruker lavt svovelbrensel og energieffektive pærer til ulike lamper, samler ekstra varme som går til spille fra motorene og utnytter kjølesystemene sine om sommeren. Slik etterlater de lite spor etter seg selv i Østersjøen.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Eckerö Line seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre

Om bord Eckerö Line

Alle Eckerö Line ruter

Eckerö Line kundeanmeldelser

 • "Reise fra Tallinn til Helsinki i januar 2017 ."

  Meget bra på alle måter.

  'Anonym' reiste med Eckerö Line på Finlandia

  Les mer Les mindre
 • "Anbefales"

  Ferga gikk når alle var ombord . faktisk før avgangstid. Alt underveis før ankomst Helsinke, var utmerket ombord. God servise og hyggelig personale. Og prisen er faktisk lavest for de fergeselskapene som trafikkerer mellom Tallin og Helsinki

  'Malvin' reiste med Eckerö Line på Finlandia

  Les mer Les mindre
 • "Takk"

  Takk for alt under denne turen. Det var fantastisk, særlig konserten.

  'Oguz ' reiste med Eckerö Line på Finlandia

  Les mer Les mindre
 • "Helsingfors til Tallinn med Eckerö Line"

  Vi hadde en god tur. Alt var behagelig og rolig.

  'Anonym' reiste med Eckerö Line på Finlandia

  Les mer Les mindre

Alternative selskaper og ruter