Eckerö Line

Eckerö Line opererer fergeoverganger mellom Finland og Estland, på den populære ruten Helsinki-Tallinn, over Finskebukta.

Eckerö Line er del av Rederiaktiebolaget Eckero-gruppen, og ble grunnlagt i 1995. Dette var for å imøtekomme kravene til en rask rute mellom Finland og Estland. Eckero Lines M / S Finlandia tar deg over bukta på bare litt over to timer. M/S Finlandia har 6 restauranter, to butikker og kurs/konferanse- fasiliteter. Skipet kan transportere 2000 passasjerer og 650 kjøretøy.

Hele Eckero-konsernet oppfyller strenge miljøstandarder, og M / S Finlandia er en av de banebrytende fartøyene. De bruker lavt svovelbrensel og energieffektive pærer til ulike lamper, samler ekstra varme som går til spille fra motorene og utnytter kjølesystemene sine om sommeren. Slik etterlater de lite spor etter seg selv i Østersjøen.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Eckerö Line seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre

Eckerö Line sine ruter og havner

Om bord Eckerö Line

Alle Eckerö Line ruter

Alternative selskaper og ruter