Eckerö Line
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Eckerö Line

Eckerö Line opererer fergeoverganger mellom Finland og Estland, på den populære ruten Helsinki-Tallinn, over Finskebukta.

Eckerö Line er del av Rederiaktiebolaget Eckero-gruppen, og ble grunnlagt i 1995. Dette var for å imøtekomme kravene til en rask rute mellom Finland og Estland. Eckero Lines M / S Finlandia tar deg over bukta på bare litt over to timer. M/S Finlandia har 6 restauranter, to butikker og kurs/konferanse- fasiliteter. Skipet kan transportere 2000 passasjerer og 650 kjøretøy.

Hele Eckero-konsernet oppfyller strenge miljøstandarder, og M / S Finlandia er en av de banebrytende fartøyene. De bruker lavt svovelbrensel og energieffektive pærer til ulike lamper, samler ekstra varme som går til spille fra motorene og utnytter kjølesystemene sine om sommeren. Slik etterlater de lite spor etter seg selv i Østersjøen.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Eckerö Line seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Om bord Eckerö Line

Eckerö Line routes and ports

Eckerö Line kundeanmeldelser

 • "Tallin-Helsinki"

  Nice and easy feery ride

  Les mer Les mindre
 • "Koselig overfart"

  Hadde mc,n med meg. Fungerte fint. Egen plass for mc på dekk 2.

  Les mer Les mindre
 • "Service"

  Fantastiske folk som jobber på båten. Fikk utmerket service av personalet da en i reisegruppen ble syk. De hjalp på alle måter og i tillegg stilte de opp med lugar til henne på deres regning.

  Les mer Les mindre
 • "Reise fra Tallinn til Helsinki i januar 2017 ."

  Meget bra på alle måter.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.