Helsingfors til Tallinn Ferge

Helsingfors Tallinn fergeruten knytter Finland med Estland og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 ganger dag, Viking Line 15 ganger Uke & Eckerö Line servicen er tilgjengelig opp til 3 ganger dag.

Det er 12 dag overfarter på Helsingfors Tallinn overfarten mellom Finland og Estland og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Helsingfors - Tallinn Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 7 Daglige Avganger 2 t
  • Få pris
 • Viking Line
  • 15 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris
 • Eckerö Line
  • 3 Daglige Avganger 2 t 10 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Helsingfors Tallinn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Helsingfors Tallinn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Helsingfors Tallinn Ferge anmeldelser

 • "Koselig overfart"

  Hadde mc,n med meg. Fungerte fint. Egen plass for mc på dekk 2.

  'Kurt W Hansen' reiste på Helsingfors Tallinn ruten med Eckerö Line

  Les mer Les mindre
 • "Herlig opplevelse"

  Vi hadde en de luxe lugar med inkludert minibar og frukt. I tillegg spesialfrokost og middagsbuffet på kvelden. Fantastisk mat og trivelig service. Lugaren var utrolig fin og sengen fantastisk. Gleder oss til neste gang vi reiser med dette skipet

  'Tone' reiste på Helsingfors Tallinn ruten med Tallink Silja på Tallink Star

  Les mer Les mindre
 • "Helsingfors - Tallinn ferge"

  Fergen var veldig god. Billetten var økonomisk og rimelig.

  'Anonym' reiste på Helsingfors Tallinn ruten med Tallink Silja på Tallink Star

  Les mer Les mindre
 • "En dagstur til Tallin"

  Veldig fin båt med god duty free tilbud. Veldig lurt å bestille Comfortable class med nydelig utsikt og snacs samtidig god kaffe.

  'Petra' reiste på Helsingfors Tallinn ruten med Tallink Silja på Tallink Superstar

  Les mer Les mindre

Helsingfors Guide

Helsinki ligger i Uusimaa regionen sør i Finland ved bredden av Finskebukta. Finlands hovedstad ligger ca. 80 km nord for den estiske hovedstaden Tallin, 400km nord for Sveriges hovedstad Stockholm og ca. 300km vest for St Petersburg i Russland. Helsinki ses på som en av de store byene i Nord-Europa og er hovedsetet for politikk, økonomi, kommersielle tjenester og kultur i landet. Populære museum i Helsinki er Nasjonalmuseet i Finland, som er Finlands største. Museet huser samlinger datert fra forhistorisk tid til nå, og ligger i et slott som er bygget i nymoderne middelalder-stil. By-museet i Helsinki, Nasjonal Galleriet og Design Museet er andre museer som er verdt et besøk. Helsinkis havn er den største i Finland og den nest største i de Nordiske landene og har tre ulike kaier og 6 ulike passasjer terminaler. Fergetjenestene går fra Helsinki til Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallin i Estland.

Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og den største byen i landet. Hovedsetet for industri og regionalpolitikk ligger her. De som besøker byen kan nyte det kulturelle som byen har å tilby. Byen ble grunnlagt tidlig på 1200-tallet, og mange aspekter ved byen er fra middelalderen, spesielt gamlebyen som er listet som UNESCO World Heritage Site. Her finner du en labyrint av brosteinsbelagte gater, smug, kirkespirer, tårn og fort. Toompea området har en del usedvanlige landemerker som inkluderer Toompea Slott og Alexander Nevsky katedralen som er en viktig ortodoks bygning. En annen populær attraksjon er rådhuset fra 1200-tallet som du kan se utover hele Raekoja Plats fra, og en spire som har en ikonisk bronsestatue av en ung gutt som vokter byen, han er kjent som ‘Gamle Thomas’