Tallinn til Helsingfors Ferge

Tallinn Helsingfors fergeruten knytter Estland med Finland og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 9 ganger dag, Viking Line 16 ganger Uke & Eckerö Line servicen er tilgjengelig opp til 3 ganger dag.

Det er 14 dag overfarter på Tallinn Helsingfors overfarten mellom Estland og Finland og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Tallinn - Helsingfors Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 9 Daglige Avganger 2 t
  • Få pris
 • Viking Line
  • 16 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris
 • Eckerö Line
  • 3 Daglige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Tallinn Helsingfors priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tallinn Helsingfors ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tallinn Guide

Tallinn, Estlands hovedstad ligger nord på kysten av landet like ved Finskebukta. Byen ligger ca. 80 km sør for Helsinki, øst for Stockholm og vest for St Petersburg i Russland. Den gamle delen av byen ble erklært UNESCO World Heritage Site og hele byen ble’ European City of Culture’ i 2011 sammen med Turku i Finland. Byen er Estlands hovedsete for finans og handel i landet, og de har en liberal økonomisk politikk med mangfoldig økonomi, gjennom IT, turisme og logistikk.
Fra havnen i Tallinn kan du reise til Finland og Sverige. Årlig er det ca. 6 millioner som reiser gjennom denne fergeterminalen, og her finner du en rekke butikker, kafe og avgangssalonger. I tillegg til ferger er det også en rekke cruiseskip og hurtigbåter som har anløp i Tallinn i sommermånedene. Det er daglige fergetjenester mellom Tallinn, Stockholm og Helsinki. To ganger i uken er det fergetjenester til St Petersburg i Russland.

Helsingfors Guide

Helsinki er hovedstaden i Finland og ligger ved bredden av Finskebukta. Byen er ganske liten, og av den grunn er det enkelt å komme seg rundt til fots. Byen har flott arkitektur, kultur og shopping. Du vil elske å utforske byens parker, skoger og kystlinjen med de mange øyene.
Populære museum i Helsinki er Nasjonalmuseet i Finland, som er Finlands største. Museet huser samlinger datert fra forhistorisk tid til nå, og ligger i et slott som er bygget i ny-moderne middelalder-stil. Andre museer som er verdt et besøk er Bymuseet i Helsinki, her får du vite byens historie gjennom 50 år og Universitetet i Helsinkis museer som er Universitets museet og naturhistorisk museum.
Fra Helsinki er det daglige fergeavganger til Estland, Sverige og Tyskland. Alle fergeselskapene fra havnen tilbyr overfart med kjøretøy. Helsinki han også nås med ferge fra Russland og Polen.