Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3184 ruter og 752 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Gotland

I hjertet av Østersjøen ligger Sveriges største og mest solrike øy, Gotland. Her finner du en rekke arkitektur fra middelalderen som gamle kirker og ruiner.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Gotland?

Visby er en sjarmerende by og er den største på Gotland. Den sjarmerende byen er på UNESCOs verdensarvliste, med de idylliske husene og en festningsmur som er fra 1200-tallet. Hele stemningen gjør at du føler som om du er tilbake i middelalderen.

Ruinene til Gotlands middelalderske kapell er noe av de mest imponerende i verden. Den unike strukturen, St Karins Kyrka, ble bygget i 1233, og viser storslått interiør og fantastiske bueganger.

For et dypere innblikk i øyas fortid, kan man planlegge en tur til Gotland Museum. Her er det forskjellige utstillinger, som menneskeskjeletter, vikingvåpen og verdens største bevarte sølvskatt. Du kan også lære om hvordan Svartedauden herjet på øya på 1300-tallet.

Om du har lyst til å være viking for en dag kan du besøke Tofta Viking Village. Her får du opplæring i hvordan du skal bake brød, skyte piler og kaste økser som de gjorde på 700-tallet.

Få det det meste ut av øyas 800 km lang kystlinje og uberørte strender i sommermånedene. Du kan oppleve å se lokalbefolkningen spille lokale idretter som "Kubb", som innebærer å kaste trekubber på treklosser, eller bare nyt været med å slappe av med en svømmetur.

Hvorfor ikke tilbringe noen avslappende timer og lete etter fossiler i fjøra? Du vet aldri om det skjuler seg noen vikingskatter. Jaktturer for å finne fossiler kan bestilles på Gotlandssmychken, en butikk i Visby.

Er du en av de som voks opp med Pippi Langstrømpe. I Kneippbyn sommarland finner du Pippi Langstrømpes hus Villa Villekulla, i all sin farge og prakt. Hver dag i høysesongen er det ‘Pippi Show’

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Gotland?

Den beste måten å komme seg rundt på Gotland er enten med bil eller sykkel. Da kan du ta deg den tiden du trenger og virkelig utforske øya. Det er mange avslappende steder der du kan stoppe og gå langs strendene, så nyt tiden på Gotland.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Gotland?

Gotland har et fantastisk sommerklima og av den grunn er det dyrest å reise til øya i juli. Om du ønsker å unngå litt av folkemengden kan du reise i juni. Husk om legger turen dit i høysesongen må du bestille billetter i god tid for å forsikre deg om at du også får bilen din med om du har det.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Destination Gotland
    • Få pris

Ruter og havner i Gotland