Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Gotland

I hjertet av Østersjøen ligger Sveriges største og mest solrike øy, Gotland. Her finner du en rekke arkitektur fra middelalderen som gamle kirker og ruiner.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Gotland?

Visby er en sjarmerende by og er den største på Gotland. Den sjarmerende byen er på UNESCOs verdensarvliste, med de idylliske husene og en festningsmur som er fra 1200-tallet. Hele stemningen gjør at du føler som om du er tilbake i middelalderen.

Ruinene til Gotlands middelalderske kapell er noe av de mest imponerende i verden. Den unike strukturen, St Karins Kyrka, ble bygget i 1233, og viser storslått interiør og fantastiske bueganger.

For et dypere innblikk i øyas fortid, kan man planlegge en tur til Gotland Museum. Her er det forskjellige utstillinger, som menneskeskjeletter, vikingvåpen og verdens største bevarte sølvskatt. Du kan også lære om hvordan Svartedauden herjet på øya på 1300-tallet.

Om du har lyst til å være viking for en dag kan du besøke Tofta Viking Village. Her får du opplæring i hvordan du skal bake brød, skyte piler og kaste økser som de gjorde på 700-tallet.

Få det det meste ut av øyas 800 km lang kystlinje og uberørte strender i sommermånedene. Du kan oppleve å se lokalbefolkningen spille lokale idretter som "Kubb", som innebærer å kaste trekubber på treklosser, eller bare nyt været med å slappe av med en svømmetur.

Hvorfor ikke tilbringe noen avslappende timer og lete etter fossiler i fjøra? Du vet aldri om det skjuler seg noen vikingskatter. Jaktturer for å finne fossiler kan bestilles på Gotlandssmychken, en butikk i Visby.

Er du en av de som voks opp med Pippi Langstrømpe. I Kneippbyn sommarland finner du Pippi Langstrømpes hus Villa Villekulla, i all sin farge og prakt. Hver dag i høysesongen er det ‘Pippi Show’

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Gotland?

Den beste måten å komme seg rundt på Gotland er enten med bil eller sykkel. Da kan du ta deg den tiden du trenger og virkelig utforske øya. Det er mange avslappende steder der du kan stoppe og gå langs strendene, så nyt tiden på Gotland.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Gotland?

Gotland har et fantastisk sommerklima og av den grunn er det dyrest å reise til øya i juli. Om du ønsker å unngå litt av folkemengden kan du reise i juni. Husk om legger turen dit i høysesongen må du bestille billetter i god tid for å forsikre deg om at du også får bilen din med om du har det.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Destination Gotland
  • Få pris
 • Hansa Destinations
  • Få pris

Gotland anmeldelser

 • "Tur til gotland"

  Fin båt med hyggelig betjening helt fra innsjekk til vi var i havn på gotland. Behagelige stoler og god mat ombordstigning

  Les mer Les mindre
 • "Kansellert ferge og ingen hjelp fra Direct Ferries !"

  Fergen fra Visby til Nyneshavn ble kansellert pga tekniske problem :Gikk inn på Direckt F sine sider og der stod det at man ved forandringer skulle ringe service telefon nr oppgitt påp bookingen min.Der var det ingen svar å få for den linjen ble besvart av en fra automat som stod for linjetesting.Og dette var det eneste hjelpen man kunne få fra Direct Ferries !!.Dvs ingen hjelp ! Styr unna og bestill fra reiseopeatøren ! .Alle som hadde booket via reiseoperatøren fikk booket om bilettenene uten problem.

  Les mer Les mindre
 • "Ferietur til Gotland"

  Veldig grei innsjekking og service. Ferietid og mye folk gjorde at bordene fort ble opptatt, og det ble vanskelig å finne plass til 4 stk samlet. Ellers en rolig og fin overfart selv i 2 m bølger og sterk vind.

  Les mer Les mindre
 • "Fergetur med hund"

  Flott tur fra Nynäshamn til Gotland med bil og hund. Flott dyresalong på fergen. Herlig at hunden slipper å sitte i bilen på overfarten.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Gotland