Nynashamn til Visby Ferge

Nynashamn Visby fergeruten knytter Sverige med Gotland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Destination Gotland. Det er opp til 35 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Nynashamn Visby fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Nynashamn - Visby Fergeselskaper

  • Destination Gotland
    • 5 Daglige Avganger 3 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nynashamn Visby priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nynashamn Visby ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nynashamn Guide

Den svenske havnebyen Nynäshamn ligger i Stockholm kommune, ca 60 km sør for Stockholm. Havnen er et av hovedreisemålene på det svenske fastlandet siden du kan ta ferge til Gotland fra her.
Om sommeren er det mange som besøker byen,som et stopp på vei til Gotland. Hvert år har Nynäshamn en havnefest som mange deltar på. Under havnefesten er det mange som besøker byen, og du finner båter av alle størrelser som har reist for å være med på festen. Under dette arragementet er det også et damptog som går til og fra Stockholm. Byen har en rekke markeder med lokal kunst, restauranter og butikker som selger lokale produkter.
Det er fergeforbindelser fra Nynashamn til Gotland og Gdansk.