Nynashamn til Visby Ferge

Nynashamn Visby fergeruten knytter Sverige med Gotland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Destination Gotland. Det er opp til 49 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Nynashamn Visby fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Nynashamn - Visby Fergeselskaper

  • Destination Gotland
    • 7 Daglige Avganger 3 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nynashamn Visby priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nynashamn Visby ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nynashamn Guide

Den svenske byen og havn Nynashamn ligger i Stockholms kommune, omkring 60 km sør for Stockholm. Havnen er et av hovedreisemålene på det svenske fastlandet, hvorfra ferger går til Gotland. Om sommeren besøker mange byen, siden den er et populært feriested blant svensker. Om sommeren er byen vert for en havnefest, hvor havnen er full av båte i alle størrelser. Sammen med de lokale håndverker messer, vil besøkende også finne en rekke restauranter og butikker som selger lokalt produsert varer. Det er ikke mye å se i denne moderne byen som generelt er full av moderne, uinteressante bygninger.

Det er fergeforbindelser fra Nynashamn til Gotland og Gdansk.