Nynashamn til Visby Ferge

Nynashamn Visby fergeruten knytter Sverige med Gotland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Destination Gotland. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Nynashamn Visby fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Nynashamn - Visby Fergeselskaper

 • Destination Gotland
  • 4 Daglige Avganger 3 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Nynashamn Visby priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nynashamn Visby ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nynashamn Visby Ferge anmeldelser

 • "Flott fergetur"

  Vårt første besøk på Gotland startet flott allerede med fergeturen fra Nyneshavn. Punktlig, topp logistikk, nytt skip og hyggelig personale. Anbefales.

  'Morten C' reiste på Nynashamn Visby ruten med Destination Gotland

  Les mer Les mindre
 • "Tur til gotland"

  Fin båt med hyggelig betjening helt fra innsjekk til vi var i havn på gotland. Behagelige stoler og god mat ombordstigning

  'Jan Jacob' reiste på Nynashamn Visby ruten med Destination Gotland

  Les mer Les mindre
 • "Kansellert ferge og ingen hjelp fra Direct Ferries !"

  Fergen fra Visby til Nyneshavn ble kansellert pga tekniske problem :Gikk inn på Direckt F sine sider og der stod det at man ved forandringer skulle ringe service telefon nr oppgitt påp bookingen min.Der var det ingen svar å få for den linjen ble besvart av en fra automat som stod for linjetesting.Og dette var det eneste hjelpen man kunne få fra Direct Ferries !!.Dvs ingen hjelp ! Styr unna og bestill fra reiseopeatøren ! .Alle som hadde booket via reiseoperatøren fikk booket om bilettenene uten problem.

  'Kurt Ove' reiste på Nynashamn Visby ruten med Destination Gotland

  Les mer Les mindre
 • "Ferietur til Gotland"

  Veldig grei innsjekking og service. Ferietid og mye folk gjorde at bordene fort ble opptatt, og det ble vanskelig å finne plass til 4 stk samlet. Ellers en rolig og fin overfart selv i 2 m bølger og sterk vind.

  'Bjørn' reiste på Nynashamn Visby ruten med Destination Gotland

  Les mer Les mindre

Nynashamn Guide

Den svenske havnebyen Nynäshamn ligger i Stockholm kommune, ca 60 km sør for Stockholm. Havnen er et av hovedreisemålene på det svenske fastlandet siden du kan ta ferge til Gotland fra her.
Om sommeren er det mange som besøker byen,som et stopp på vei til Gotland. Hvert år har Nynäshamn en havnefest som mange deltar på. Under havnefesten er det mange som besøker byen, og du finner båter av alle størrelser som har reist for å være med på festen. Under dette arragementet er det også et damptog som går til og fra Stockholm. Byen har en rekke markeder med lokal kunst, restauranter og butikker som selger lokale produkter.
Det er fergeforbindelser fra Nynashamn til Gotland og Gdansk.