Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Visby havn

  • Visby Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Visby før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Visby Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Visby Ferge servicer

Visby Guide

Hva er det å se i Visby?

Visby har siden 1995 stått på UNESCOs verdensarvsliste, og viser alt som er vakkert med Skandinavia. Her finner du skjønn urban arkitektur, med fascinerende tårn, spir og koselige små hus. Den gamle delen ligner det mer på en middelalderby med brosteinsgater som fører til en rekke kafeer og restauranter. Disse restaurantene tilbyr klassisk svensk mat og forfriskende varme drikker, mens du beundrer de imponerende bygningene og unike strukturer og design. For de som virkelig vil komme inn i middelalderens ånd, har Visby en hel uke dedikert til rollespill, hvor byen ha en dronning, konge, knekt og mennesker i ridderkostymer som spiser med en velsmakende bankett, eller danser og drikker kvelden bort. Når en hel by er dekt i så vakre bygninger, kan det være vanskelig å bestemme hvilket landemerke som du kan se, men en ting som må ses er St Maria-katedralen. Etter å ha besøkt katedralen, er Botaniska Tradgarden et sted med vakker og avslappende skog. Gotlands Museum tilbyr en fascinerende innsikt i øyas historie.

Hvordan kommer du rundt Visby?

Byen er liten og du kan se det meste til fots.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.