Destination Gotland
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Destination Gotland

Destination Gotland tilbyr en populær fergetjeneste mellom det svenske fastlandet og øya Gotland på vegne av den svenske stat. Selskapet driver en av de mest moderne fergetjenestene i Europa. Flåten består av 4 høyhastighetsskip og transporterer mer enn 1,6 millioner mennesker til Gotland i året, i tillegg til en halv million kjøretøy.

Fergene til Destination Gotland går fra Nynäshamn og Oskarshamn på det svenske fastlandet til Visby som ligger på vestsiden på Gotland. Selskapet har hver uke 18 tur/retur reiser i sommersesongen. Ruten fra Nynäshamn tar litt over 3 timer mens ruten fra Oskarshamn er litt raskere og tar under 3 timer.

Det er mye å gjøre ombord på fergen som ulike spisesteder, en butikk, lekerom for barn og kino.

Vil du ha frokost, et lite mellommåltid, middag eller bare kaffi så finner du det ombord og trenger ikke bekymre deg. ‘The Food Market’ åpner så snart du reiser ifra havn , og skipets restaurant serverer mat som passer til enhver smak og budsjett. De har både varme og kalde retter.

Butikken ombord har et bredt utvalg av søtsaker, drikke, aviser og magasiner, samt en rekke Gotlandske delikatesser og suvenirer.

På de større fergene finner du en kino ombord. For de yngre passasjerene er det et lekerom og en barnekino. Du kan også leie en Nintendo DS.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Destination Gotland sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Destination Gotland sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Destination Gotland kundeanmeldelser

 • "Veldig fornøyd "

  Det eneste jeg savnet var å kunne booke om, så måtte dessverre kjøpe nye returbilletter. Ellers fikk jeg trinn-for-trinn beskjed om hva som ville bli sendt meg og hva jeg skulle gjøre. Et stort pluss er at man får faste plasser, så man slipper å lete og være redd for at setet blir tatt mens man er ute og f.eks. handler.

  Les mer Les mindre
 • "Herlig båttur 🤗"

  Super båt og meget god service i fantastisk vær på vei til Wisby.

  Les mer Les mindre
 • "Flott fergetur"

  Vårt første besøk på Gotland startet flott allerede med fergeturen fra Nyneshavn. Punktlig, topp logistikk, nytt skip og hyggelig personale. Anbefales.

  Les mer Les mindre
 • "Tur til gotland"

  Fin båt med hyggelig betjening helt fra innsjekk til vi var i havn på gotland. Behagelige stoler og god mat ombordstigning

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.