Destination Gotland

Destination Gotland tilbyr en populær fergetjeneste mellom det svenske fastlandet og øya Gotland på vegne av den svenske stat. Selskapet driver en av de mest moderne fergetjenestene i Europa. Flåten består av 4 høyhastighetsskip og transporterer mer enn 1,6 millioner mennesker til Gotland i året, i tillegg til en halv million kjøretøy.

Fergene til Destination Gotland går fra Nynäshamn og Oskarshamn på det svenske fastlandet til Visby som ligger på vestsiden på Gotland. Selskapet har hver uke 18 tur/retur reiser i sommersesongen. Ruten fra Nynäshamn tar litt over 3 timer mens ruten fra Oskarshamn er litt raskere og tar under 3 timer.

Det er mye å gjøre ombord på fergen som ulike spisesteder, en butikk, lekerom for barn og kino.

Vil du ha frokost, et lite mellommåltid, middag eller bare kaffi så finner du det ombord og trenger ikke bekymre deg. ‘The Food Market’ åpner så snart du reiser ifra havn , og skipets restaurant serverer mat som passer til enhver smak og budsjett. De har både varme og kalde retter.

Butikken ombord har et bredt utvalg av søtsaker, drikke, aviser og magasiner, samt en rekke Gotlandske delikatesser og suvenirer.

På de større fergene finner du en kino ombord. For de yngre passasjerene er det et lekerom og en barnekino. Du kan også leie en Nintendo DS.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Destination Gotland sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk. Sammenlign Destination Gotland sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Les mer Les mindre

Alle Destination Gotland ruter

Destination Gotland kundeanmeldelser

 • "Fergetur med hund"

  Flott tur fra Nynäshamn til Gotland med bil og hund. Flott dyresalong på fergen. Herlig at hunden slipper å sitte i bilen på overfarten.

  'Jan' reiste med Destination Gotland

  Les mer Les mindre
 • "Hyggelig båtreise"

  Grei båtreise, men det er stor forskjell mellom prisen på seter i bakre deler og fremre deler av skipet. Om det ikke spiller noen rolle hvilke vei du sitter når baten er i fart, velg bakre, er du av den typen som må sitte i kjøreretningen, velg fremre del. (begriper ikke hvorfor de ikke er satt i samme retning). Maten ombord er helt ok. Betjeningen er hyggelige og hjelpsomme. Båten går sakte og de bruker like lang tid på overfarten som fergene til fra Danmark fra Larvik.

  'Tor' reiste med Destination Gotland

  Les mer Les mindre
 • "Behagelig båttur og raskt overfart"

  Behagelig tur fra Oscarshavn til Visby. Ingen ting å klage på .

  'Else Marie' reiste med Destination Gotland

  Les mer Les mindre
 • "Gjennomsnittsferje."

  Greit nok.

  'Anonym' reiste med Destination Gotland

  Les mer Les mindre