Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Nynashamn havn

 • Med bil

  Nynashamn er ca. 1 time fra Stockholm. Fra Stockholm ta rute 73 sør og fra Doertalje ta rute 225. Havnen er ca. 10 minutters gang fra sentrum.

 • Med tog

  Togstasjonen er mindre enn 1 km fra havnen. Det er gode forbindelser til flere byer i Sverige.

 • Adresse

  Färjeterminalen, 149 30 Nynäshamn

 • Nynashamn Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Nynashamn før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Nynashamn Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Nynashamn Ferge servicer

Nynashamn Guide

Nynashamn Guide

Nynæshamn er en kommune som ligger i det østlige Sverige, sør for Stockholm. Det er ca. 1000 øyer i kommunen. Byen er dominert av havet: om sommeren er havnen positivt livlig med aktiviteter. Dens ideelle beliggenhet er bare en av grunnene til at Nynæshamn blomsterer. I slutningen av 1800 tallet vokste det fra en liten fiskelandsby til å bli et senter for ferge trafikken til Gotland og Russland, og var også kjent internasjonalt som en spa resort. Under OL i 1912 var Nynæshamn vert for seile arrangementer. I dag kan mange seile konkurranser ses fra den vakre punkt Strandvägen i den sørlige delen av byen. I dag er Nynæshamn en attraktiv småby med et stort utvalg av butikker og restauranter. Senteret ligger i gangavstand fra havnen og togstasjonen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.