Tallinn til Stockholm Ferge

Tallinn Stockholm fergeruten knytter Estland med Sverige og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 17 timer 30 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 20 t 50 min.

Det er 9 Uke overfarter på Tallinn Stockholm ruten mellom Estland og Sverige. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tallinn - Stockholm Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 3 Ukentlige Avganger 17 t 30 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 6 Ukentlige Avganger 20 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tallinn Stockholm priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tallinn Stockholm ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tallinn Guide

Tallinn, Estlands hovedstad ligger nord på kysten av landet like ved Finskebukta. Byen ligger ca. 80 km sør for Helsinki, øst for Stockholm og vest for St Petersburg i Russland. Den gamle delen av byen ble erklært UNESCO World Heritage Site og hele byen ble’ European City of Culture’ i 2011 sammen med Turku i Finland. Byen er Estlands hovedsete for finans og handel i landet, og de har en liberal økonomisk politikk med mangfoldig økonomi, gjennom IT, turisme og logistikk.
Fra havnen i Tallinn kan du reise til Finland og Sverige. Årlig er det ca. 6 millioner som reiser gjennom denne fergeterminalen, og her finner du en rekke butikker, kafe og avgangssalonger. I tillegg til ferger er det også en rekke cruiseskip og hurtigbåter som har anløp i Tallinn i sommermånedene. Det er daglige fergetjenester mellom Tallinn, Stockholm og Helsinki. To ganger i uken er det fergetjenester til St Petersburg i Russland.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer på østkysten, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm er anerkjent som en av de vakreste byene i verden, og har mange pittoreske steder som er verdt å få med seg.

Den moderne byen er kjent for sine design, mote og det livlige nattelivet. Likevel har byen klart å beholde røttene sine, og dette ser du i Gamla Stan, hvor du kan gå deg bort i historie. Byen er en labyrint av brostein og omkranser Stortorget. Lengre sør finner du Södermalm som har en mer bomhemsk atmosfære med kunstgallerier, historiske hus og en fantastisk sjøfront.

Det er fergeforbindelser fra havnen i Stockholm til destinasjoner i Finland, Russland og de baltiske landene.