Tallinn til Stockholm Ferge

Tallinn Stockholm fergeruten knytter Estland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tallink Silja. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Tallinn Stockholm fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tallinn - Stockholm Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 7 Ukentlige Avganger 17 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Tallinn Stockholm priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tallinn Stockholm ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tallinn Stockholm Ferge anmeldelser

 • "BOOKINGsystem i i Directferries "

  Bookingsystemet er ikke godt. Booket for 2 motorsykkler og 2 førere. Under utstedelse av billetter fremkom det billett bare for 1 motorsykkel. Fører nummer 2 måtte kjøpe ekstra billett for sin motorsykkel for å komme med fergen. Han kan da søke selskapet om refusjon. Dette skulle være unødvendig, og er plagsomt.

  'Karsten' reiste på Tallinn Stockholm ruten med Tallink Silja på Victoria I

  Les mer Les mindre
 • "Super"

  Vi hadde en fantastisk tid om bord. Underholdningen var utestående. Vet ikke hvornår vi sist har vært så underholdt. Var en veldig god opplevelse. Damen ved kassen i kafeteriaen var rett vennlig. Ellers var alle andre veldig vennlige.

  'Anonym' reiste på Tallinn Stockholm ruten med Tallink Silja på Baltic Queen

  Les mer Les mindre
 • "En god tur"

  Lugaren var svært behagelig og badet var lett å bruke og holde rent. Maten var god. Jeg vil bruke igjen.

  'Patricia' reiste på Tallinn Stockholm ruten med Tallink Silja på Victoria I

  Les mer Les mindre
 • "Ren"

  Vi hadde et deilig, rent rom. Alt fungerte og så godt ut. Sjekker inn var raskt, også parkering på skipet. Vi er begge vegetarianer, slik at vi ikke hadde så mange valgmuligheter med mat. Men det vi fikk servert smakte godt.

  'Martijn' reiste på Tallinn Stockholm ruten med Tallink Silja på Baltic Queen

  Les mer Les mindre

Tallinn Guide

Tallinn, Estlands hovedstad ligger nord på kysten av landet like ved Finskebukta. Byen ligger ca. 80 km sør for Helsinki, øst for Stockholm og vest for St Petersburg i Russland. Den gamle delen av byen ble erklært UNESCO World Heritage Site og hele byen ble’ European City of Culture’ i 2011 sammen med Turku i Finland. Byen er Estlands hovedsete for finans og handel i landet, og de har en liberal økonomisk politikk med mangfoldig økonomi, gjennom IT, turisme og logistikk.
Fra havnen i Tallinn kan du reise til Finland og Sverige. Årlig er det ca. 6 millioner som reiser gjennom denne fergeterminalen, og her finner du en rekke butikker, kafe og avgangssalonger. I tillegg til ferger er det også en rekke cruiseskip og hurtigbåter som har anløp i Tallinn i sommermånedene. Det er daglige fergetjenester mellom Tallinn, Stockholm og Helsinki. To ganger i uken er det fergetjenester til St Petersburg i Russland.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer på østkysten, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm er anerkjent som en av de vakreste byene i verden, og har mange pittoreske steder som er verdt å få med seg.

Den moderne byen er kjent for sine design, mote og det livlige nattelivet. Likevel har byen klart å beholde røttene sine, og dette ser du i Gamla Stan, hvor du kan gå deg bort i historie. Byen er en labyrint av brostein og omkranser Stortorget. Lengre sør finner du Södermalm som har en mer bomhemsk atmosfære med kunstgallerier, historiske hus og en fantastisk sjøfront.

Det er fergeforbindelser fra havnen i Stockholm til destinasjoner i Finland, Russland og de baltiske landene.