Paldiski til Kapellskar Ferge

Paldiski Kapellskar fergeruten knytter Estland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Paldiski Kapellskar fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Paldiski - Kapellskar Fergeselskaper

  • DFDS Seaways
    • 6 Ukentlige Avganger 9 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Paldiski Kapellskar priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Paldiski Kapellskar ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Paldiski Guide

Den estiske byen og havn Paldiski ligger på Østersjøskysten på Pakri halvøy, i den nordvestlige delen av landet. Paldiski var opprinnelig en svensk bosetning, kalt Ragervik, men ble en russisk flåtebase i det 18. århundret. Byen ligger omkring 45 km vest for Tallinn, men er beket av mange etniske russere.

Byens to havner har undergått store enderinger i de siste årene med innføringen av nye passasjer fasiliteter. Det er fergeforbindelser fra Paldiski til Hanok i Finland, Lubeck i Tyskland og Kapellskar i Sverige.

Kapellskar Guide

Den svenske byen Kapellskar ligger på Østersjøkysten ca. 90 km nord for Stockholm.
Byens havn er den nordligste av ‘Stockholms havnene', og er en av Sveriges største `kjør på- kjør av havn, og er et viktig punkt for de som reiser til Finland, Russland, Norge og de Baltiske landa.
Byen ligger i Norrtälje kommune, som er i Stockholms fylke øst i Sverige. Kommunen ble opprettet i 1971 når flere kommuner ble sammenslått og er nå den største og nordligst kommunen i Stockholm. Mange av husene i området er sommerhus, som bare er bebodd om sommeren. Dette er på grunn av at byen ligger ved Stockholms skjærgård, noe som gjør det til et populært område blant stockholmere og turister.
Det er fergeforbindelser fra Kapellskar til Finland, Estland og Åland med regelmessige ferger til Mariehamn, Naantali og Paldiski. Innsjekkingen stenger en time før avgang.