Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Kapellskar havn

 • Med bil

  Kapellskar er ca. 25 km fra Norrtalje og 90 km fra Stockholm og Uppsala. Ta E18 fra Stockholm til Kapellskar. Fra Uppsala ta rute E4 og ta deretter rute 77 mot Norrtalje. Fra Nordtalje ta E18 og fortsett til Kappelskar.

 • Med buss

  Det er daglige avganger mellom Stockholm og Kapellskar. Du kan ta metro fra Stockholm sentral stasjon til Daneryd Hospital. Herfra kan du fortsette med buss til Nordtalje og Nordtalje stasjon og skifte til en buss som tar deg til Kapellskar. Turen tar ca. 2 timer.

 • Adresse

  Kapellskär, 76015 Gräddö

 • Kapellskar Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Kapellskar før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Kapellskar Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Kapellskar Ferge servicer

Kapellskar Guide

Kapellskar Guide

Kapellskär havn ligger 90 km nord-vest for Stockholm. Med sin korte inngangstunnel og gode veinettet, er havnen en vigtig inngangsport for reisende til Sverige. Det er daglige tjenester fra Kapellskar til Åland, og videre til Turku i Finland. Over 1,5 millioner passasjerer reiser årligt gjennom havnen, mens 2,3 millioner tonn av frakt reiser gjennom havnen årligt. Havnen har fire kaie, tjenester til Åland seiler fra kai 2, mens tjenester til Finland seiler fra kai 3 og 4. Havn fasiliteter inkluderer terminal med en butikk, offentlige toaletter og telefoner. Det er ingen restauranter, men det er en kafe åpent for ferge ankomster og avganger.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.