Stockholm til Langnas Ferge

Stockholm Langnas fergeruten knytter Sverige med Åland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 6 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 20 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 15 min.

Det er 13 Uke overfarter på Stockholm Langnas ruten mellom Sverige og Åland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Stockholm - Langnas Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 6 Ukentlige Avganger 6 t 20 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stockholm Langnas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stockholm Langnas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer sørøst i landet, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm har mange severdigheter, regionen har 3 av Sveriges UNESCO World Heritage Sites. Dette er Drottningholm Slott, Skogskyrkogården og Birka. Stockholm ble i 1998 vinneren av europeisk kulturhovedstad. Byen har over 100 museum, noe som er mer enn mange av de fleste byene i verden. Nasjonalmuseet er det mest kjente og huser landets største kunstsamling. Museet inneholder ca. 16000 malerier og 30000 artikler innenfor kunst. De eldste gjenstandene er ifra 1500, og de har maleri av blant annet Rembrandt og Antoine Watteau.
Stockholms havn er hovedinngangen til Sverige og er derfor en viktig havn både for frakt og passasjerer som reiser til og fra Finland, Russland og de baltiske landene. Havnen ligger nærme sentrum, som gjør at du kan utnytte byens fasiliteter.

Langnas Guide

Langnas er en by i Finland som ligger på den østlige siden av Lumperland. Silja Line bygget en fergeterminal i byen i begynnelsen av 1960ene, som ble fjernet i 1993, bare for å bli erstattet av en ny terminal i 1999. Den nye terminalen ble bygget for å imøtekomme de store cruise fergene som seiler på Stockholm - Turku ruten og brukes som et alternativ til Mariehamn havn. Den eldste overlevende kirken i området, og en populær attraksjon, er Lumperland kirke, som er dedikert til St Andrew og går tilbake til 1720.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Stockholm og Turku.