Kapellskar til Langnas Ferge

Kapellskar Langnas fergeruten knytter Sverige med Åland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 5 minutter mens Finnlines servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 25 min.

Det er 21 Uke overfarter på Kapellskar Langnas ruten mellom Sverige og Åland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kapellskar - Langnas Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 7 Ukentlige Avganger 3 t 5 min
    • Få pris
  • Finnlines
    • 14 Ukentlige Avganger 3 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kapellskar Langnas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kapellskar Langnas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kapellskar Guide

Den svenske havnebyen Kapellskar ligger ved kysten av Østersjøen, ca. 90 km nord for Stockholm. Byen ligger i Norrtälje kommune, som er i Stockholm fylke øst i Sverige. Kommunen ble opprettet i 1971, når flere kommuner ble sammenslått. Det er den største og nordligst kommunen i Stockholm. Mange av husene i området er sommerhus, som bare er bebodd om sommeren. Dette er på grunn av at byen ligger ved Stockholms skjærgård, noe som gjør det til et populært område blant stockholmere og turister.
Kapellskar er den nordligste havnen blant ‘Stockholms havnene’, og er en viktig havn både for frakt og passasjerer som skal til Finland, Norge, Russland og Baltikum.

Langnas Guide

Langnas er en by i Finland som ligger på den østlige siden av Lumperland. Silja Line bygget en fergeterminal i byen i begynnelsen av 1960ene, som ble fjernet i 1993, bare for å bli erstattet av en ny terminal i 1999. Den nye terminalen ble bygget for å imøtekomme de store cruise fergene som seiler på Stockholm - Turku ruten og brukes som et alternativ til Mariehamn havn. Den eldste overlevende kirken i området, og en populær attraksjon, er Lumperland kirke, som er dedikert til St Andrew og går tilbake til 1720.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Stockholm og Turku.