Stockholm til Mariehamn Ferge

Stockholm Mariehamn fergeruten knytter Sverige med Åland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 5 timer 25 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 21 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 25 min.

Det er 42 Uke overfarter på Stockholm Mariehamn ruten mellom Sverige og Åland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Stockholm - Mariehamn Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 3 Daglige Avganger 5 t 25 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 21 Ukentlige Avganger 5 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stockholm Mariehamn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stockholm Mariehamn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer sørøst i landet, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm har mange severdigheter, regionen har 3 av Sveriges UNESCO World Heritage Sites. Dette er Drottningholm Slott, Skogskyrkogården og Birka. Stockholm ble i 1998 vinneren av europeisk kulturhovedstad. Byen har over 100 museum, noe som er mer enn mange av de fleste byene i verden. Nasjonalmuseet er det mest kjente og huser landets største kunstsamling. Museet inneholder ca. 16000 malerier og 30000 artikler innenfor kunst. De eldste gjenstandene er ifra 1500, og de har maleri av blant annet Rembrandt og Antoine Watteau.
Stockholms havn er hovedinngangen til Sverige og er derfor en viktig havn både for frakt og passasjerer som reiser til og fra Finland, Russland og de baltiske landene. Havnen ligger nærme sentrum, som gjør at du kan utnytte byens fasiliteter.

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstendig område under finsk suverenitet. Det er lett å navigere rundt og utforske øya enten til fots, med sykkel eller buss. Skipet Pommeren ligger ved havnen, og du ser den når du ankommer havnen med ferge ved Ålands Maritime Museum ved Badhusparken. En populær attraksjon i byen er St. Goran Kirke, som ligger halvveis langs Esplanaden Boulevard, som har sitrontrær som går fra Vasterhamn til Osterhamn. På Torgatten- gågate finner du mange butikker, kaféer og restauranter. Den lokale myndighetsbygningen finnes også her som er Självstyrelsgården som huser Ålands parlament, administrasjon, rådhus og andre offentlige bygninger.
Begge havnene er isfrie stort sett hele året og blir ikke påvirket av tidevannet. Havnen som ligger vest er en internasjonal havn som har daglige avganger til Sverige, Estland og Finland. Havnen som ligger øst er en av de største havnene for fritidsbåter i Skandinavia.