Grisslehamn til Eckerö Ferge

Grisslehamn Eckerö fergeruten knytter Sverige med Åland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Eckerö Linjen. Det er opp til 18 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Grisslehamn Eckerö fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Grisslehamn - Eckerö Fergeselskaper

  • Eckerö Linjen
    • 18 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Grisslehamn Eckerö priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Grisslehamn Eckerö ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Grisslehamn Guide

Den svenske byen Grisslehamn ligger på kysten ved havet av Åland og er den største byen på øya Vaddo. Byen ligger omkring 110 km nord for Stockholm og har en lang historie ofr å være avgangspunktet for Ålandshavet. Dem som ønsker å utforske byen og det omkringliggende området, kan lett leie sykler fra marinaen. Det er avslappende å ta en gåtur omkring den gamle fiskehavn, hvor det er en rekke fiske butikker og kafeer. Det er også et museum ved havnen, som er dedikert til maleren og forfatteren Albert Engstrom, som bodde i byen i begynnelsen av det 20. århundret. Mange av verkene hans er utstilt på museet.

Eckerö Linjen har fergeforbindelser mellom Grisslehamn og Eckero. Seiltiden er ca. 1 time og 15 minutter.

Eckerö Guide

Byen Eckero ligger på Åland, som er et selvstyrnede område som høre under Finland, selv om ca. 90% af beboene dens snakker svensk. Kommunen var tidligere kjent som Ekkero i finske dokumenter, men kalles i dag bare Eckero.

Eckero Linjen leverer en fergeservice mellom Berghamn i Storby, Eckero og Grisslehamn på Vaddo, Norrtalje i Sverige.