Tallinn til Mariehamn Ferge

Tallinn Mariehamn fergeruten knytter Estland med Åland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 10 timer 50 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 14 t 25 min.

Det er 10 Uke overfarter på Tallinn Mariehamn ruten mellom Estland og Åland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tallinn - Mariehamn Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 3 Ukentlige Avganger 10 t 50 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Ukentlige Avganger 14 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tallinn Mariehamn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tallinn Mariehamn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tallinn Guide

Tallinn, Estlands hovedstad ligger nord på kysten av landet like ved Finskebukta. Byen ligger ca. 80 km sør for Helsinki, øst for Stockholm og vest for St Petersburg i Russland. Den gamle delen av byen ble erklært UNESCO World Heritage Site og hele byen ble’ European City of Culture’ i 2011 sammen med Turku i Finland. Byen er Estlands hovedsete for finans og handel i landet, og de har en liberal økonomisk politikk med mangfoldig økonomi, gjennom IT, turisme og logistikk.
Fra havnen i Tallinn kan du reise til Finland og Sverige. Årlig er det ca. 6 millioner som reiser gjennom denne fergeterminalen, og her finner du en rekke butikker, kafe og avgangssalonger. I tillegg til ferger er det også en rekke cruiseskip og hurtigbåter som har anløp i Tallinn i sommermånedene. Det er daglige fergetjenester mellom Tallinn, Stockholm og Helsinki. To ganger i uken er det fergetjenester til St Petersburg i Russland.

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstendig område under finsk suverenitet. Det er lett å navigere rundt og utforske øya enten til fots, med sykkel eller buss. Skipet Pommeren ligger ved havnen, og du ser den når du ankommer havnen med ferge ved Ålands Maritime Museum ved Badhusparken. En populær attraksjon i byen er St. Goran Kirke, som ligger halvveis langs Esplanaden Boulevard, som har sitrontrær som går fra Vasterhamn til Osterhamn. På Torgatten- gågate finner du mange butikker, kaféer og restauranter. Den lokale myndighetsbygningen finnes også her som er Självstyrelsgården som huser Ålands parlament, administrasjon, rådhus og andre offentlige bygninger.
Begge havnene er isfrie stort sett hele året og blir ikke påvirket av tidevannet. Havnen som ligger vest er en internasjonal havn som har daglige avganger til Sverige, Estland og Finland. Havnen som ligger øst er en av de største havnene for fritidsbåter i Skandinavia.