Stockholm til Turku Ferge

Stockholm Turku fergeruten knytter Sverige med Finland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 10 timer 30 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 10 t 35 min.

Det er 28 Uke overfarter på Stockholm Turku ruten mellom Sverige og Finland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Stockholm - Turku Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 14 Ukentlige Avganger 10 t 30 min
  • Få pris
 • Viking Line
  • 14 Ukentlige Avganger 10 t 35 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Stockholm Turku priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stockholm Turku ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stockholm Turku Ferge anmeldelser

 • "Nattseiling"

  Grei overfart 👍 Nattesøvnen ble det dårlig med. Alt for høy lyd fra Discoteket to dekk under 😡 Sengen ristet i takt med musikken 😖

  'Marianne' reiste på Stockholm Turku ruten med Tallink Silja på Galaxy

  Les mer Les mindre
 • "Viking Line"

  Vi var alt i alt veldig fornøyd med reisen begge veier, men opplevet kanskje Grace som et bittelitt "finere" enn Amorella :) God mat, lure lekerom for barna, og populært familiedekk med lekeområde på Grace. Et ekstra pluss for betjeningen/vaktene ved avgang fra Turku - de var veldig hyggelige og service-innstilte!

  'Anita Einardotter' reiste på Stockholm Turku ruten med Viking Line på Amorella

  Les mer Les mindre
 • "Reise med hund"

  Veldig fin båt på alle måter. Syns bare tisseplassen til hunder var veldig dårlig. Liten og ikke av interesse for hunden. Noe bedre der hadde vært bra.

  'Anonym' reiste på Stockholm Turku ruten med Viking Line på Amorella

  Les mer Les mindre
 • "Aldri mer billige billetter!"

  Ikke noe galt med skipet Galaxy. MEN - når en slår til på et gunstig tilbud fra Directferries, så forventer en likevel ikke en lugar rett over diskoteket, der musikken spilles til 01.20. Båten er fremme i Turku kl.07, så det ble lite søvn på sjåføren som skulle kjøre videre i Finland. Lugaren var så dårlig isolert at den ristet i takt med musikken, og prating var umulig. I følge personalet, måtte en forvente noe bråk/lyd ved kjøp av så billige billetter, noe som - i følge personalet - kom frem når en kjøpte billettene på nettet. Vi fant ikke slik informasjon når vi bestilte billettene via Directferries, og hadde selvfølgelig aldri slått til på tilbudet hadde vi visst at dette kunne skje.

  'Anonym' reiste på Stockholm Turku ruten med Tallink Silja på Galaxy

  Les mer Les mindre

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer sørøst i landet, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm har mange severdigheter, regionen har 3 av Sveriges UNESCO World Heritage Sites. Dette er Drottningholm Slott, Skogskyrkogården og Birka. Stockholm ble i 1998 vinneren av europeisk kulturhovedstad. Byen har over 100 museum, noe som er mer enn mange av de fleste byene i verden. Nasjonalmuseet er det mest kjente og huser landets største kunstsamling. Museet inneholder ca. 16000 malerier og 30000 artikler innenfor kunst. De eldste gjenstandene er ifra 1500, og de har maleri av blant annet Rembrandt og Antoine Watteau.
Stockholms havn er hovedinngangen til Sverige og er derfor en viktig havn både for frakt og passasjerer som reiser til og fra Finland, Russland og de baltiske landene. Havnen ligger nærme sentrum, som gjør at du kan utnytte byens fasiliteter.

Turku Guide

Den finske byen Turku er landets eldste, og var fra 1809 til 1812 Finlands hovedstad. Helt til 1840 var det Finlands største by, men nå til dags er det den femte største byen. Det er ikke mye som er igjen av middelalderfortiden til selve byen, men i museene kan du få mye informasjon og se den rike fortiden til byen utstilt. Turku er et populært sted å besøke om sommeren, og de fleste samler seg langs elven Aurajoki, på det mange båtene som ligger fortøyd der og ved havnefronten av byen. Kauppatori, som er torget midt i byen er kjent for å ha mye aktivitet og spiller en viktig rolle i lokal turisme og for de som bor her. De mest populære attraksjonene i byen er Turku slott som er fra 1200-tallet og Turku katedral som blir sett på som en av de viktigste kirkene i Finland.