Stockholm til Helsingfors Ferge

Stockholm Helsingfors fergeruten knytter Sverige med Finland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 16 timer 45 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 16 t 40 min.

Det er 9 Uke overfarter på Stockholm Helsingfors ruten mellom Sverige og Finland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Stockholm - Helsingfors Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 7 Ukentlige Avganger 16 t 45 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 2 Ukentlige Avganger 16 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stockholm Helsingfors priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stockholm Helsingfors ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer sørøst i landet, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm har mange severdigheter, regionen har 3 av Sveriges UNESCO World Heritage Sites. Dette er Drottningholm Slott, Skogskyrkogården og Birka. Stockholm ble i 1998 vinneren av europeisk kulturhovedstad. Byen har over 100 museum, noe som er mer enn mange av de fleste byene i verden. Nasjonalmuseet er det mest kjente og huser landets største kunstsamling. Museet inneholder ca. 16000 malerier og 30000 artikler innenfor kunst. De eldste gjenstandene er ifra 1500, og de har maleri av blant annet Rembrandt og Antoine Watteau.
Stockholms havn er hovedinngangen til Sverige og er derfor en viktig havn både for frakt og passasjerer som reiser til og fra Finland, Russland og de baltiske landene. Havnen ligger nærme sentrum, som gjør at du kan utnytte byens fasiliteter.

Helsingfors Guide

Helsinki er hovedstaden i Finland og ligger ved bredden av Finskebukta. Byen er ganske liten, og av den grunn er det enkelt å komme seg rundt til fots. Byen har flott arkitektur, kultur og shopping. Du vil elske å utforske byens parker, skoger og kystlinjen med de mange øyene.
Populære museum i Helsinki er Nasjonalmuseet i Finland, som er Finlands største. Museet huser samlinger datert fra forhistorisk tid til nå, og ligger i et slott som er bygget i ny-moderne middelalder-stil. Andre museer som er verdt et besøk er Bymuseet i Helsinki, her får du vite byens historie gjennom 50 år og Universitetet i Helsinkis museer som er Universitets museet og naturhistorisk museum.
Fra Helsinki er det daglige fergeavganger til Estland, Sverige og Tyskland. Alle fergeselskapene fra havnen tilbyr overfart med kjøretøy. Helsinki han også nås med ferge fra Russland og Polen.