Kapellskar til Naantali Ferge

Kapellskar Naantali fergeruten knytter Sverige med Finland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Finnlines. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Kapellskar Naantali fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kapellskar - Naantali Fergeselskaper

  • Finnlines
    • 14 Ukentlige Avganger 8 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kapellskar Naantali priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kapellskar Naantali ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kapellskar Guide

Den svenske havnebyen Kapellskar ligger ved kysten av Østersjøen, ca. 90 km nord for Stockholm. Byen ligger i Norrtälje kommune, som er i Stockholm fylke øst i Sverige. Kommunen ble opprettet i 1971, når flere kommuner ble sammenslått. Det er den største og nordligst kommunen i Stockholm. Mange av husene i området er sommerhus, som bare er bebodd om sommeren. Dette er på grunn av at byen ligger ved Stockholms skjærgård, noe som gjør det til et populært område blant stockholmere og turister.
Kapellskar er den nordligste havnen blant ‘Stockholms havnene’, og er en viktig havn både for frakt og passasjerer som skal til Finland, Norge, Russland og Baltikum.

Naantali Guide

Den finske byen Naantali ligger i den sørvestlige delen av landet, og er et viktig turistreisemål. Byen har et areal på omkring 300 kvadratkilometer og ligger faktisk på en rekke øyer, selv om størstedelen av befolkningen bor på fastlandet. Øyas terreng er en kombinasjon av skog og landbruksjord, mens fastlandet hovedsakelig består av boligområder. Det er en av Finlands eldste byer og ble grunnlagt omkring det middelalderske klosteret.