Kapellskar til Paldiski Ferge

Kapellskar Paldiski fergeruten knytter Sverige med Estland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Kapellskar Paldiski fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kapellskar - Paldiski Fergeselskaper

  • DFDS Seaways
    • 6 Ukentlige Avganger 9 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kapellskar Paldiski priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kapellskar Paldiski ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kapellskar Guide

Den svenske havnebyen Kapellskar ligger ved kysten av Østersjøen, ca. 90 km nord for Stockholm. Byen ligger i Norrtälje kommune, som er i Stockholm fylke øst i Sverige. Kommunen ble opprettet i 1971, når flere kommuner ble sammenslått. Det er den største og nordligst kommunen i Stockholm. Mange av husene i området er sommerhus, som bare er bebodd om sommeren. Dette er på grunn av at byen ligger ved Stockholms skjærgård, noe som gjør det til et populært område blant stockholmere og turister.
Kapellskar er den nordligste havnen blant ‘Stockholms havnene’, og er en viktig havn både for frakt og passasjerer som skal til Finland, Norge, Russland og Baltikum.

Paldiski Guide

Den etiske byen Paldiski pleide å være en tidligere russisk flåtebase, og ligger på Pakri halvøy I den nordvestlige delen av Estland, ca. 50 km fra Tallinn. Byens havn ble en russisk flåtebase i det 18. århundret. I begynnelsen av 1960ene ble byen en sovjetisk hær nuklear senter, og var også hjemsted for to landbaserte atomreaktorer og var den største av sin slags i Sovjetunionen. Som følge av byens betydning, ble den helt lukket av med piggtråd omkring byen, inntil det siste russiske krigsskipet forlot stedet i 1994.
Pakri halvøy er berømt for kalkssteinklippene sine og for sine deilige strender. Det er også her det høyeste fyrtårnet i Estland ligger.
Det er fergeforbindelser fra Paldiski til Hanko i Finland, Lubeck i Tyskland og Kapellskar i Sverige.