Kapellskar til Paldiski Ferge

Kapellskar Paldiski fergeruten knytter Sverige med Estland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Kapellskar Paldiski fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kapellskar til Paldiski Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sverige til Estland side.

Kapellskar - Paldiski Fergeselskaper

  • DFDS Seaways
    • 7 Ukentlige Avganger 9 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kapellskar Paldiski priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kapellskar Paldiski ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kapellskar Guide

Den svenske havnebyen Kapellskar ligger på Østersjø kysten, omkring 90 km nord for Stockholm. Byen er i Norrtälje kommune, som er i Stockholms fylke i det øst sentrale Sverige. Kommunen ble opprettet i 1971 gjennom sammenslåingen av flere tidligere kommuner og er nå den største og nordligst kommunen i Stockholm. Mange av husene i området er sommerhus, som bare er bebodd om sommeren. Dette er på grunn av byens geografiske beliggenhet ved Stockholms skjærgård, noe som gjør det til et populært område blant stockholmere og turister.

Kapellskar er den nordligste havnen blant ”Stockholm havnene”, og er en viktig havn for både passasjerferger og frakt, som skal til Finland, Norge, Russland og Baltikum.

Paldiski Guide

Den etiske byen Paldiski pleide å være en tidligere russisk flåtebase, og ligger på Pakri halvøy I den nordvestlige delen av Estland, ca. 50 km fra Tallinn. Byens havn ble en russisk flåtebase i det 18. århundret. I begynnelsen av 1960ene ble byen en sovjetisk hær nuklear senter, og var også hjemsted for to landbaserte atomreaktorer og var den største av sin slags i Sovjetunionen. Som følge av byens betydning, ble den helt lukket av med piggtråd omkring byen, inntil det siste russiske krigsskipet forlot stedet i 1994.
Pakri halvøy er berømt for kalkssteinklippene sine og for sine deilige strender. Det er også her det høyeste fyrtårnet i Estland ligger.
Det er fergeforbindelser fra Paldiski til Hanko i Finland, Lubeck i Tyskland og Kapellskar i Sverige.