Stockholm
Riga
Ferger til Latvia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Stockholm til Riga Ferge

Stockholm Riga fergeruten knytter Sverige med Latvia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tallink Silja Line. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Stockholm Riga fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Sverige til Latvia
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Stockholm til Riga?

Fergetiden fra Stockholm til Riga er omtrent 17h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Stockholm og Riga?

Det er 1 fergeoperatører for Stockholm til Riga, og dette er
  • Tallink Silja

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Stockholm til Riga?

Bestill ferger fra Stockholm til Riga gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer sørøst i landet, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm har mange severdigheter, regionen har 3 av Sveriges UNESCO World Heritage Sites. Dette er Drottningholm Slott, Skogskyrkogården og Birka. Stockholm ble i 1998 vinneren av europeisk kulturhovedstad. Byen har over 100 museum, noe som er mer enn mange av de fleste byene i verden. Nasjonalmuseet er det mest kjente og huser landets største kunstsamling. Museet inneholder ca. 16000 malerier og 30000 artikler innenfor kunst. De eldste gjenstandene er ifra 1500, og de har maleri av blant annet Rembrandt og Antoine Watteau.
Stockholms havn er hovedinngangen til Sverige og er derfor en viktig havn både for frakt og passasjerer som reiser til og fra Finland, Russland og de baltiske landene. Havnen ligger nærme sentrum, som gjør at du kan utnytte byens fasiliteter.


Riga Guide

Riga er hovedstaden i Latvia og ligger ved munningen av elven Daugava, ved bredden av Rigabukten, i Østersjøen. Riga er en multikulturell by med en lang historie.

Rigas kommersielle havn ligger i byens hjerte. Det er to primære passasjerruter gjennom havnen. Det er en fergeforbindelse til Stockholm i Sverige, med en seiltid på omkring 17 timer, og en fergeforbindelse den tyske havnen Lubeck med en seiltid på omkring 31 timer.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.