Stockholm til Riga Ferge

Stockholm Riga fergeruten knytter Sverige med Latvia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tallink Silja. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Stockholm Riga fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Stockholm - Riga Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 4 Ukentlige Avganger 17 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Stockholm Riga priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stockholm Riga ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stockholm Riga Ferge anmeldelser

 • "det var godt "

  Alt var godt, med renslighet i rom, med punktlighet. Kanskje bør å gjøre bedre frokostmeny i kaffe.

  'Aleksandras' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

  Les mer Les mindre
 • "skipets fasiliteter"

  vi syns det va litt trangt på lugarene og i gangene ,men roser trubadurene ombord ,de var flinke.musikken i dansebaren likte ikke vi noe særlig ,men vi er eldre folk som like å danse sving .konkurransen va atig og spennende.ellers en bra tur

  'Anne-Elise Sareussen' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

  Les mer Les mindre
 • "Ypperlig overfart"

  En flott tur med Romantika. Bra service og hyggelig betjening. Rent og pent over hele skipet. Kunne vært flere tilbud når det gjelder fast food.

  'Anonym' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Romantika

  Les mer Les mindre
 • "Stockholm - Riga"

  Vi hadde en god tur på Isabelle. Det var vår første gang på en stor ferge, og vi var usikre på hva som ville være til rådighet om bord. Vi ble behageligt overrasket. Det var en stor restaurant område, bar, nattklubb, tollfri butikk….vi manglet ikke noe. Kapteinen og besetningen gjorde turen riktig god. Vi hadde en lugar med dobbeltseng, som var god verdi for pengene.

  'Lindsay' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

  Les mer Les mindre

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer sørøst i landet, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm har mange severdigheter, regionen har 3 av Sveriges UNESCO World Heritage Sites. Dette er Drottningholm Slott, Skogskyrkogården og Birka. Stockholm ble i 1998 vinneren av europeisk kulturhovedstad. Byen har over 100 museum, noe som er mer enn mange av de fleste byene i verden. Nasjonalmuseet er det mest kjente og huser landets største kunstsamling. Museet inneholder ca. 16000 malerier og 30000 artikler innenfor kunst. De eldste gjenstandene er ifra 1500, og de har maleri av blant annet Rembrandt og Antoine Watteau.
Stockholms havn er hovedinngangen til Sverige og er derfor en viktig havn både for frakt og passasjerer som reiser til og fra Finland, Russland og de baltiske landene. Havnen ligger nærme sentrum, som gjør at du kan utnytte byens fasiliteter.

Riga Guide

Riga er hovedstaden i Latvia og ligger ved munningen av elven Daugava, ved bredden av Rigabukten, i Østersjøen. Riga er en multikulturell by med en lang historie.

Rigas kommersielle havn ligger i byens hjerte. Det er to primære passasjerruter gjennom havnen. Det er en fergeforbindelse til Stockholm i Sverige, med en seiltid på omkring 17 timer, og en fergeforbindelse den tyske havnen Lubeck med en seiltid på omkring 31 timer.