Book en Riga ferge

Riga fergehavn i Latvia knytter deg med Stockholm i Sverige med et valg av opp til 7 avganger ukentlig. Seiltiden for Riga til Stockholm overfarten er fra 18 timer, og med Tallink Silja.

Riga havn kart

Trykk her for kart

Riga Ferge Alternativer

Riga Ferge servicer

 • Tallink Silja
  • 7 Ukentlige Avganger 18 t
  • Få pris

Riga Guide

Riga er en vakker by som ligger opp til elva Daugavas utmunningen i Østersjøen. Byen byr på en stor arkitektonisk opplevelse med mange interessante bygninger i de trange brosteinsbelagte gater, og en av de bygningsstiler man mest finner her, er av art nouveau stil.

Riga ble grunnlagt i 1201 og har alltid vært en veldig populær by. Gjennom historien har det vært plyndret, okkupert og ødelagt nesten rutinemessig av alle fra korsfarerne, svenskene, franskmenn og polakker til Hitler og Stalin.

Den gamle bydelen er utvilsomt Rigas største attraksjon, og nesten uten trafikk, noe som gjør de små sugene et mekka for fotgjengere. Riga er en livlig og underholdende by med en heftig natteliv. Byen er en utrolig billig turistby og turist tjenester er i toppen.

Slik kommer du til Riga havn

 • Med bil

  Eksporta iela 3A,Ziemelu rajons,Riga,LV-1010

 • Adresse

  Eksporta iela 3A,Ziemelu rajons,Riga,LV-1010

 • Riga Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Riga før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Riga Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.