Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3184 ruter og 752 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Latvia

Latvia er beliggende i Nord-Europa og er ett av områdets spennende og mer interessante steder. Landet har lenge vært et oversett sted, selv om det kan by på mange forskjellige severdigheter, fra dets pene uspolert natur til gamle imponerende historiske bygninger.

Latvia besitter nesten alt hvad hjertet begjærer. Landets hovedstad, Riga, byr på en stor arkitektonisk opplevelse, hvor man har mulighet for å se alt fra en monumental middelaldersstil til den moderne Art Nouveau. Latvia er et land hvor forskjellige kulturer og epoker møtes, hvor gammelt og nyt supplerer hverandre.

I lange tider har Latvia vært et ettertraktet mål for alskens erobrere, orden- og korsriddere, som med jevne mellomrum invaderte landet. Derfor kan man her oppleve en enestående blanding latvisk, tysk, jødisk, svensk, dansk, russisk og polsk kutur.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Stena Line
  • Få pris
 • Tallink Silja
  • Få pris

Latvia anmeldelser

 • "Grei og rimelig overfart"

  Helt grei for en kortere tur som denne.

  Les mer Les mindre
 • "Problemfritt"

  Bestilte reisen på nett, fikk referanse nr. og kjørte direkte til innsjekking og ombord. Catering og service meget bra. Problemfritt.

  Les mer Les mindre
 • "Forsinkelser og rot"

  Vi var booket inn på 15:15 avgang, to reisende pluss bil. Når vi ankom innsjekkingsområdet kl 14 var det tomt og ingen å spørre. Omsider fant vi fram til "passasjerterminalen", men den var også folketomt. Etter noen minutter kom en ansatt fra Stena og spurte om jeg trengte hjelp. Hun forklarte at avgangstidene var gjort om til 14:15 og 16:00, og at alle skulle ha blitt kontaktet om dette. Vi var ikke kontaktet, verken pr mobil eller epost. Hun beklaget dette og viste på skjermen hennes at vår bil var booket om til 16:00 avgangen. Vi kom ombord i båten til avtalt tid, men stusset litt ved at båten ble 15 minutter forsinket i avgang. Vårt hotell i Rostock var foståelsesfullt da vi meldte fra båten om forsinket avgang (nå en time ift booket tid), men resepsjonen skulle lukkes kl 22:00. Ny ankomsttid for båten i Rostock var nå kl 22. Hotellet sa de kunn holde åpent noen minutter etter kl 22. Ved ankomst Rostock skjønte vi at lossingen ville ta tid - lastebilene var innfløkt parkert inntil hverandre og over alt. Vi satt i bilen fram til kl 22:30 før det skjedde noe som helst bevegelse på vår dekk. Ingen informasjon om grunnen til forsinkelsen eller hvor lenge den ville være. Meget stressende! Spesielt fordi vi måtte forsøke å blidgjøre en hotellresepsjonist med stadig løfter om vår snarlig ankomst. Vi kom av båten ca 22:40 og rakk fram til hotellet 22:58. Jeg og min familie har brukt Stena foholdsvis sjeldent pga uheldige opplevelser Sverige - Storbritannia (fyll og bråk), men hadde håpet at denne gangen ville det gå bra. Men, nei, Stena levd ned til sitt rykte. Vi kommer neppe til å bruke, eller anbefale, Stena før det kommer synlige og betydelig forbedringer i kundepleie, informasjonssystemene, og presisjon/punktlighet ved ankomst/avgang.

  Les mer Les mindre
 • "Perfekt tur..."

  Ingenting kunne ha vært bedre, inkludert prisen!!! En svært fin opplevelse...

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Latvia