Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3556 ruter og 775 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Latvia

Latvia er beliggende i Nord-Europa og er ett av områdets spennende og mer interessante steder. Landet har lenge vært et oversett sted, selv om det kan by på mange forskjellige severdigheter, fra dets pene uspolert natur til gamle imponerende historiske bygninger.

Latvia besitter nesten alt hvad hjertet begjærer. Landets hovedstad, Riga, byr på en stor arkitektonisk opplevelse, hvor man har mulighet for å se alt fra en monumental middelaldersstil til den moderne Art Nouveau. Latvia er et land hvor forskjellige kulturer og epoker møtes, hvor gammelt og nyt supplerer hverandre.

I lange tider har Latvia vært et ettertraktet mål for alskens erobrere, orden- og korsriddere, som med jevne mellomrum invaderte landet. Derfor kan man her oppleve en enestående blanding latvisk, tysk, jødisk, svensk, dansk, russisk og polsk kutur.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Stena Line
  • Få pris
 • Tallink Silja
  • Få pris

Latvia anmeldelser

 • "Trelleborg-Rostock"

  En behagelig tur med en lugar av topp kvalitet. Kunne ikke vært bedre

  Les mer Les mindre
 • "Stena Saga til Frederikshavn"

  Direct Ferriesbestillingen var enkel og effektiv, med bar èn feil. Det stod på reisedokumentet at ankomsttid var 7 1/2 time før avgangstid! Ellers helt ok. Spiste ikke ombord så jeg kan ikke kommentere catering. Behagelig lugar til en rimelig penge.

  Les mer Les mindre
 • "Nydelig måte å reise på og våkne på😊"

  Vi tok ferga fra Karlskrona til Gdynia og er veldig fornøyd med servicen ombord. Maten var god, vi spiste middag om kvelden og frokost! Spesielt likte vi å bli vekket med sangen « we are saiming» helt herlig å våkne til!

  Les mer Les mindre
 • "Flott tur"

  Kan virkelig anbefale stenaline sine ferger! Spesielt fornøyd var vi med stena danica! Nydelig buffe ombord og morsom lekeplass for barna! Underholdningen manglet det heller ikke på!

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Latvia