Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2825 ruter og 668 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Latvia

Latvia er beliggende i Nord-Europa og er ett av områdets spennende og mer interessante steder. Landet har lenge vært et oversett sted, selv om det kan by på mange forskjellige severdigheter, fra dets pene uspolert natur til gamle imponerende historiske bygninger.

Latvia besitter nesten alt hvad hjertet begjærer. Landets hovedstad, Riga, byr på en stor arkitektonisk opplevelse, hvor man har mulighet for å se alt fra en monumental middelaldersstil til den moderne Art Nouveau. Latvia er et land hvor forskjellige kulturer og epoker møtes, hvor gammelt og nyt supplerer hverandre.

I lange tider har Latvia vært et ettertraktet mål for alskens erobrere, orden- og korsriddere, som med jevne mellomrum invaderte landet. Derfor kan man her oppleve en enestående blanding latvisk, tysk, jødisk, svensk, dansk, russisk og polsk kutur.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Stena Line
  • Få pris
 • Tallink Silja
  • Få pris

Latvia anmeldelser

 • "Nattseiling"

  Grei overfart 👍 Nattesøvnen ble det dårlig med. Alt for høy lyd fra Discoteket to dekk under 😡 Sengen ristet i takt med musikken 😖

  Les mer Les mindre
 • "Herlig opplevelse"

  Vi hadde en de luxe lugar med inkludert minibar og frukt. I tillegg spesialfrokost og middagsbuffet på kvelden. Fantastisk mat og trivelig service. Lugaren var utrolig fin og sengen fantastisk. Gleder oss til neste gang vi reiser med dette skipet

  Les mer Les mindre
 • "En flott sjøreise!"

  Flott lugar, trivelige ansatte overalt! Rent!

  Les mer Les mindre
 • "Flott tur"

  Hadde en flott seilas fra Åbo til Stockholm i herlig vær. Alt ombord er helt topp. Vil bemerke lunsjbufeen som er veldig innbydende og med stort utvalg. M/S Galaxy er et flott skip å reise med. Anbefales!

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Latvia