Tyskland

Slik bookes ferger fra Tyskland til Latvia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Tyskland og Latvia levert av 1 fergeselskap – Stena Line. Travemunde til Liepaja ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 22 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Tyskland Latvia overfart mellom Travemunde og Liepaja.

Tyskland Latvia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Tyskland til Latvia

Om Tyskland:

Tyskland er den største økonomiske og politiske makten i EU. Landet er beliggende i det vestlige og sentrale Europa, med Berlin som hovedstad og største by.

Tyskland er et stort og varierende land med mange historiske regioner, en avslappende atmosfære og kultur internasjonalisme. Mangfoldigheten dens vises også i Tysklands landskap, med kystlinje i nord og Alpene i sør.

Om Latvia:

Latvia er et europeisk land beliggende på kysten av Østersjøen, omkranset av Estland i nord, Russland i øst, Hviterussland i sørøst og Litauen i sør.

Latvia er et kompakt land med 500 km sandstrender nær historiske byer. Den berømte hovedstaden Riga har 6 Unesco verdensarvsområder.