Travemunde til Liepaja Ferge

Travemunde Liepaja fergeruten knytter Tyskland med Latvia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 22 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Travemunde Liepaja fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Travemunde - Liepaja Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 6 Ukentlige Avganger 22 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Travemunde Liepaja priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Travemunde Liepaja ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Travemunde Guide

Den tyske byen Travemunde ligger i Lubeck ved munningen av elven Trave i Lubeck bukt. Byen ble grunnlagt i det 12. århundret av Henrik Løve, hertug av Sachsen, da han bygget en festning for å beskytte munningen av Trave, og ble senere forbedre av danskene og ble en by i 1317. byen er nå den største fergehavn i Tyskland på Østersjøen og siden begynnelsen av det 19. århundret, har den vært et populært turistmål. Populære attraksjoner i byen inkluderer fyrtårent dens som daterer tilbake til 1539, og det er det eldste langs Østersjøen i Tyskland. Motoriserte kjøretøyer må ikke bruke byens hovedgate, Vorderreihe, eller den kystnære promenaden. Det er busser som kjører til byen fra togstasjonen.

Det er en fergeforbindelse fra havnen til Sverige, Finland, Russland, Latvia og Estland.

Liepaja Guide

Den antikke byen Liepaja ligger på østkysten av Østersjøen, mellom havet og Liepaja Lake, og har vært bebodd i mer enn 750 år. Liepaja er Latvias tredje største by og den tiende største i de baltiske landene.

I de mer solrike månedene av året, er byens pulserende kulturliv ikke til å stoppe, og man kan delta i forskjellige utstillinger, konserter og andre kreative aktiviter. Byen er hjemsted for de internasjonalt anerkjente Liepaja Teater og Liepaja Symphony orkester.