Book en Liepaja ferge

Liepaja fergehavn i Latvia knytter deg med Travemunde i Tyskland med et valg av opp til 6 avganger ukentlig. Seiltiden for Liepaja til Travemunde overfarten er fra 22 Timer, og med Stena Line.

Liepaja havn kart

Trykk her for kart

Liepaja Ferge servicer

 • Stena Line
  • 6 Ukentlige Avganger 22 t
  • Få pris

Liepaja Guide

Liepaja er beliggende i den vestlige delen af Latvia ved Østersjøen og dette er landets tredje største by og en betydningsfull isfri havn. Liepaja ble grunnlagt av Curonian fiskermenn og var først kjent ved navnet Lyva i 1253.

Den nåtidige havnen begynte å forme seg i språkforbruket etter 1560. I 1625 bevilget Hertug Friedrich Kettler av Courland Liepaja rettigheter som ble bekreftet av Kong Sigismund III av Polen i 1626. Liepaja og Courland fikk kontrollen av keiserriket i Russland i 1795 under delingen av Polen.

Byen ble en stor havn ved Baltikum for russerne og var det sentrale punktet for embarkationet av emigranter som reiste til Amerika. Under en kort periode i 1919, da det meste av Latvias territorium var besatt av dropsvikar, var Liepaja et provisorisk sete av regjeringen.

Slik kommer du til Liepaja havn

 • Med bil

  Terrabalt terminal, 14a Brīvostas Street, Liepāja

 • Med buss

  Terrabalt terminal, 14a Brīvostas Street, Liepāja

 • Liepaja Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Liepaja før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Liepaja Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.