Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Liepaja havn

  • Med bil

    Fra Riga ta motorveien mot Jurmala via A220 og fortsett langs A220, exit ved Roznieki og ta A218 for å komme til Liepaja sentrum. Havnen er godt skiltet her.

  • Med buss

    Det er to daglige avganger fra Riga og reisen tar ca. 5 timer til Liepaja. Det er raskere å komme til Riga med tog enn det er med buss.

  • Liepaja Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Liepaja før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Liepaja Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Liepaja Ferge servicer

Liepaja Guide

Liepaja Guide

Liepaja er beliggende i den vestlige delen af Latvia ved Østersjøen og dette er landets tredje største by og en betydningsfull isfri havn. Liepaja ble grunnlagt av Curonian fiskermenn og var først kjent ved navnet Lyva i 1253. Den nåtidige havnen begynte å forme seg i språkforbruket etter 1560. I 1625 bevilget Hertug Friedrich Kettler av Courland Liepaja rettigheter som ble bekreftet av Kong Sigismund III av Polen i 1626. Liepaja og Courland fikk kontrollen av keiserriket i Russland i 1795 under delingen av Polen. Byen ble en stor havn ved Baltikum for russerne og var det sentrale punktet for embarkationet av emigranter som reiste til Amerika. Under en kort periode i 1919, da det meste av Latvias territorium var besatt av dropsvikar, var Liepaja et provisorisk sete av regjeringen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.