Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Latvia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Sverige og Latvia levert av 1 fergeselskap – Stena Line. Nynashamn til Ventspils ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 8 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Sverige Latvia overfart mellom Nynashamn og Ventspils.

Sverige Latvia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Sverige til Latvia

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Latvia:

Latvia er et europeisk land beliggende på kysten av Østersjøen, omkranset av Estland i nord, Russland i øst, Hviterussland i sørøst og Litauen i sør.

Latvia er et kompakt land med 500 km sandstrender nær historiske byer. Den berømte hovedstaden Riga har 6 Unesco verdensarvsområder.