Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Latvia

Det er 2 fergeruter mellom Sverige og Latvia med 16 avganger ukentlig. Stena Line leverer 1 rute, Nynashamn til Ventspils som seiler 12 ganger ukentlig. Tallink Silja leverer 1 rute, Stockholm til Riga som seiler 4 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Sverige til Latvia for å sjekke informasjon.

Sverige Latvia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Sverige til Latvia

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Latvia:

Latvia er et europeisk land beliggende på kysten av Østersjøen, omkranset av Estland i nord, Russland i øst, Hviterussland i sørøst og Litauen i sør.

Latvia er et kompakt land med 500 km sandstrender nær historiske byer. Den berømte hovedstaden Riga har 6 Unesco verdensarvsområder.