Book en Paldiski ferge

Paldiski fergehavn i Estland knytter deg med Kapellskar i Sverige med et valg av opp til 6 avganger ukentlig. Seiltiden for Paldiski til Kapellskar overfarten er fra 9 timer 30 minutter, og med DFDS Seaways.

Paldiski havn kart

Trykk her for kart

Paldiski Ferge Alternativer

Paldiski Ferge servicer

 • DFDS Seaways
  • 6 Ukentlige Avganger 9 t 30 min
  • Få pris

Paldiski Guide

Paldiski er en havneby som ligger ved Østersjøen. Byen ligger på Pakru halvøy i nordvest Estland og ligger ca. 45 minutters kjørsel fra Tallinn. Opprinnelig var byen en svensk bosettelse, men den russiske marinebase overtok i 1800 tallet.

Russene omdøpte byen til Baltijyskiy Port (baltiske havn) i 1762 og Paldiski ble det offisielle navn i 1933. I 1962 ble byen et sovjet hær atmo submarine trenningssenter. Med to landbasert atomoreagerer og ansettelse av omkring 16.000 mennesker, ble det det største av sin slags i Sovjet Unionen.

På grunn av dens betyning ble hele byen lukket av med skarpe wire inntil den siste russiske krigsskip forlot i august 1994. Russland ga endelig opp kontrollen av atomosfasilitetene i september 1995. I dag er Paldiski dessuten også et trenningssenter for etiske fredsbevarende styrker.

Slik kommer du til Paldiski havn

 • Med bil

  Northern Port of Paldiski, Peetri 11, 76805, Paldiski, Estonia

  Northern Port of Paldiski,Peetri 11,76805,Paldiski,Estonia

 • Adresse

  Northern Port of Paldiski, Peetri 11, 76805, Paldiski, Estonia

  Northern Port of Paldiski,Peetri 11,76805,Paldiski,Estonia

 • Paldiski Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Paldiski før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Paldiski Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.