Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Paldiski havn

  • Med bil

    Paldiski ligger på en halvøy, 79 km vest for Tallinn, langs mtoorvei A205.

  • Adresse

    Paldiski Sadamate AS Peetri 31, 76805 Paldiski

  • Paldiski Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Paldiski før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Paldiski Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Paldiski Ferge servicer

Paldiski Guide

Paldiski Guide

Paldiski er en havneby som ligger ved Østersjøen. Byen ligger på Pakru halvøy i nordvest Estland og ligger ca. 45 minutters kjørsel fra Tallinn. Opprinnelig var byen en svensk bosettelse, men den russiske marinebase overtok i 1800 tallet. Russene omdøpte byen til Baltijyskiy Port (baltiske havn) i 1762 og Paldiski ble det offisielle navn i 1933. I 1962 ble byen et sovjet hær atmo submarine trenningssenter. Med to landbasert atomoreagerer og ansettelse av omkring 16.000 mennesker, ble det det største av sin slags i Sovjet Unionen. På grunn av dens betyning ble hele byen lukket av med skarpe wire inntil den siste russiske krigsskip forlot i august 1994. Russland ga endelig opp kontrollen av atomosfasilitetene i september 1995. I dag er Paldiski dessuten også et trenningssenter for etiske fredsbevarende styrker.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.