Mariehamn til Stockholm Ferge

Mariehamn Stockholm fergeruten knytter Åland med Sverige og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 11 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 15 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 15 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 30 min.

Det er 26 Uke overfarter på Mariehamn Stockholm ruten mellom Åland og Sverige. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Mariehamn - Stockholm Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 11 Ukentlige Avganger 6 t 15 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 15 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mariehamn Stockholm priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mariehamn Stockholm ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstendig område under finsk suverenitet. Som resten av Åland snakker 80% av beboerne i Mariehamn svensk som hovedspråket deres. De som besøker byen vil finne de fleste butikkene og restaurantene i byen på Torggatan gågate i byens sentrum. Den lokale myndighetsbygningen finnes også her som er Självstyrelsgården . Denne bygningen huser Ålands parlament, administrasjon og rådhus. Det er en statue av Tsarinna Marie Aleksandrovna, som ga navnet til byen i 1861, som ligger på en skråning som leder inn til byen. I byen er det en rekke bygninger designet av den finske arkitekten Lars Sonck, som flyttet til Åland som barn. Bygninger som han tegnet inkluderer kirken i Mariehamn, hovedbygningen til Åland Maritime Skole og rådhuset. Alt ble bygget i første del av 1900-tallet. Hilda Hongell konstruerte også flere bygninger, selv om det bare er noen få som står igjen. Mariehamn ligger på en halvøy og har to havner, en på østbredden og en på vestbredden. Begge havnene er isfrie stort sett hele året, og blir ikke påvirket av tidevannet. Havnen som ligger vest er en internasjonal havn som har daglige avganger til Sverige, Estland og Finland. Havnen som ligger øst er en av de største havnene for fritidsbåter i Skandinavia.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer på østkysten, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm er anerkjent som en av de vakreste byene i verden, og har mange pittoreske steder som er verdt å få med seg.

Den moderne byen er kjent for sine design, mote og det livlige nattelivet. Likevel har byen klart å beholde røttene sine, og dette ser du i Gamla Stan, hvor du kan gå deg bort i historie. Byen er en labyrint av brostein og omkranser Stortorget. Lengre sør finner du Södermalm som har en mer bomhemsk atmosfære med kunstgallerier, historiske hus og en fantastisk sjøfront.

Det er fergeforbindelser fra havnen i Stockholm til destinasjoner i Finland, Russland og de baltiske landene.