Mariehamn til Stockholm Ferge

Mariehamn Stockholm fergeruten knytter Åland med Sverige og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 5 timer 30 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 5 t 30 min.

Det er 42 Uke overfarter på Mariehamn Stockholm ruten mellom Åland og Sverige. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Mariehamn til Stockholm Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Åland til Sverige side.

Mariehamn - Stockholm Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 3 Daglige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 3 Daglige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mariehamn Stockholm priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mariehamn Stockholm ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstendig områder under finsk suverenitet. Som resten av Åland, er 80% av Mariehamns beboere svensktalender. Besøkende til byen vil finne de fleste butikkene og restauranter i byen på Torggatan gågate i byens senter.

Mariehamn ligger på en halvøy og har to havner, en på den østlige bredden og en på den vestlige bredden. Begge havnene forblir isfrie nesten hele året, og begge er uten tidevann. Den vestlige havn er en internasjonal havn som har daglige avganger til Sverige, Estland og Finland. Den østlige havnen har en av de største lystbåthavnene i Skandinavia.

Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad og består av en rekke øyer, som er beliggende på Sveriges østkyst og er anerkjent for å være en av verdens vakreste byer.

Den moderne byen er kjent for sine design, mote og livlige natteliv, men har fremdeles klart å bevarte røttene sine i den gamle bydelen, som kalles Gamla Stan, hvor man lett kan miste seg selv i historien. Byens labyrint av brosteinsbelagte gater er basert omkring Stortoget, mens syden og øya Södermalm, byr på en konkret bohem atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og deilige havnefront.

Det er fergeforbindelser fra Stockholm havn til destinasjoner i Finland, Russland og de baltiske landene.